Κοκόσκοφ: «Ανησυχούμε για τον τραυματισμό του Βέσελι»
Στον τραυματισμό του Γιαν Βέσελι στάθηκε ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ μετά την αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με την Όρμανσπορ. Στον τραυματισμό του Γιαν Βέσελι στάθηκε ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ μετά την αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με την Όρμανσπορ.
Μπορεί η Φενέρμπαχτσε να επιβλήθηκε εύκολα της Όρμανσπορ στην πρεμιέρα του τουρκικού πρωταθλήματος, ωστόσο οι σκέψεις είναι στο Γιαν Βέσελι και στον τραυματισμό του.
Ο 30χρονος σέντερ προσγειώθηκε άτσαλα στον Εργκίν Τιρπάντσι, με τους ανθρώπους της ομάδας και τον Ίγκορ Κοκόσκοφ να πονοκεφαλιάζουν ενόψει της συνέχειας…
Σε αυτό στάθηκε και ο προπονητής της Φενέρ, ο οποίος δήλωσε ανήσυχος για τον τραυματισμό του παίκτη του. «Ήταν ο πρώτος αγώνας της σεζόν. Σίγουρα έχουμε ακόμα πολλά πράγματα να δουλέψουμε ώστε να γίνουμε καλύτεροι.
Θέλουμε να βελτιώσουμε πράγματα στο παιχνίδι μας. Ο Γιαν Βέσελι τραυματίστηκε, ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Σίγουρα είμαστε ανήσυχοι με την κατάστασή του… Γενικώς, υπήρχε λίγο άγχος πριν από τον αγώνα. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Σταδιακά δείχνουμε σημάδια βελτίωσης και είμαι χαρούμενος για τη νίκη».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.