ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης πήγε σαν κλέφτης στην Καρδίτσα
Ο κ. Μητσοτάκης πήγε σαν κλέφτης στην Καρδίτσα, σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην πληγείσα από τον Ιανό περιοχή. Η Κουμουνδούρου εξαπολύει πυρά κατά του πρωθυπουργού ότι περιορίστηκε σε μια κλειστή σύσκεψη στο δημαρχείο και απέφυγε να έρθει σε επαφή με τους πληγέντες για να αποφύγει τις αποδοκιμασίες του κόσμου, ενώ απέκλεισε τα ΜΜΕ από την κάλυψη της επίσκεψής του.
Ο κ. Μητσοτάκης πήγε σαν κλέφτης στην Καρδίτσα, σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην πληγείσα από τον Ιανό περιοχή.
Η Κουμουνδούρου εξαπολύει πυρά κατά του πρωθυπουργού ότι περιορίστηκε σε μια κλειστή σύσκεψη στο δημαρχείο και απέφυγε να έρθει σε επαφή με τους πληγέντες για να αποφύγει τις αποδοκιμασίες του κόσμου.
Στημένα πλάνα
Όπως υποστηρίζει η Κουμουνδούρου, ο πρωθυπουργός απέκλεισε την κάλυψη της επίσκεψής του από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης «δίνοντας μόνο στημένα πλάνα να τον αποθεώνουν κατά μόνας περικυκλωμένο από αστυνομικούς».
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:
«Όπως προβλέψαμε χθες, ο κ. Μητσοτάκης πήγε σαν κλέφτης στην Καρδίτσα σε μία κλειστή σύσκεψη στο Δημαρχείο.
Δεν επέτρεψε σε ΜΜΕ να καλύψουν την επίσκεψη, δίνοντας μόνο στημένα πλάνα να τον αποθεώνουν κατά μόνας, περικυκλωμένο από αστυνομικούς.
Δεν τόλμησε να περπατήσει στους δρόμους της Καρδίτσας, να μιλήσει με πολίτες, εργαζόμενους και καταστηματάρχες και να ακούσει την απόγνωσή τους για την ολική καταστροφή και την πλήρη εγκατάλειψη ακόμα και χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα εδώ και τέσσερις μέρες.
Για αυτούς αρκέστηκε να βάλει δυνάμεις των ΟΠΚΕ να τους σπρώχνουν, μην τυχόν και ακουστεί στα πλάνα μία φωνή διαμαρτυρίας. Δυστυχώς για τον κ. Μητσοτάκη, τα βίντεο κυκλοφόρησαν ήδη.
Το επιτελικό κράτος της Ν.Δ. βουλιάζει κάθε μέρα. Τα επικοινωνιακά σόου που στήνει με αστυνομική συνδρομή δεν θα τον σώσουν».
ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία: Ο κ. Μητσοτάκης πήγε σαν κλέφτης στην Καρδίτσα
[Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου – https://t.co/2TOvQkGXYD] pic.twitter.com/C59D7iygXc— ΣΥΡΙΖΑ (@syriza_gr) September 22, 2020
Η χτεσινή έκκληση Τσίπρα
Υπενθυμίζεται ότι χτες ο Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψή του στην Καρδίτσα είχε απευθύνει έκκληση στον πρωθυπουργό να ακούσει τα παράπονα των πολιτών.
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χτες εστιάζοντας στις ανακοινώσεις της κυβέρνησης, ο κ. Τσίπρας σχολίασε πως «όλα όσα ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση και ο κ. Πέτσας από τα κλειστά γραφεία, ίσως είναι δικαιολογημένα γιατί οι άνθρωποι δεν έχουν εικόνα, αλλά είναι ασπιρίνες για να αντιμετωπίσουν μια ολική καταστροφή» και σημείωσε:
«Δεν υπήρξε μαγαζί που να μην επισκεφθώ, να μην συναντήσω να μην μου μιλήσει για ζημιές άνω των 100.000 ευρώ. Με τα 600 ευρώ, και τα πέντε χιλιάρικα και τα οκτώ χιλιάρικα δεν αντιμετωπίζεται το πρόβλημα».
Συνέχισε, απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θέλω να απευθύνω μία έκκληση στον κ. Μητσοτάκη. Να μην διστάσει να έρθει και να ακούσει τα παράπονα των πολιτών. Σε αντίθεση με ό,τι έκαναν οι δήμαρχοι, ο περιφερειάρχης και οι υπουργοί του που ήρθαν με ένα ελικόπτερο να εξαγγείλουν δήθεν μέτρα βοήθειας».
- Βίντεο από το Ιράν και το ιατροδικαστικό κέντρο Καχριζάκ, δείχνουν δεκάδες έως εκατοντάδες πτώματα
- Η Κίνα εκτινάσσει την παραγωγή αερίου – Η «καραμπόλα» με το LNG
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Τραπεζικές απάτες με τη χρήση της ΑΙ
- Γερμανία και Ισραήλ επεκτείνουν το συμβόλαιο των Arrow 3 και υπογράφουν νέες συμφωνίες
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]
- Σύμφωνα με το Forbes το Ιράν έριξε για πρώτη φορά το Starlink του Μασκ
- Ίντερ – Νάπολι 2-2: Χορταστική ισοπαλία στο Τζουζέπε Μεάτσα
- Καιρός: Εξαπλώνεται το κύμα ψύχους σε όλη τη χώρα – Χάρτες χιονόστρωσης και πολικές θερμοκρασίες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cristofer-maximilian-Ce3XLxac0f4-unsplash-315x220.jpg)
















































![Ράλι στα ακίνητα – Οι ακριβές και φθηνές περιοχές [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/athina-athens-akinita-realestate-eurokinissi-1-315x220.jpg)









Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442