Μπορεί η ΑΕΚ να έχει να αντιμετωπίσει πρώτα το εμπόδιο της Σεντ Γκάλεν, ωστόσο στην Ένωση έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους και την Βόλφσμπουργκ την οποία θα αντιμετωπίσουν στα play offs εφόσον δεν γίνει η έκπληξη από την Ντέσνα.
Σύμφωνα με τα Μέσα της Ολλανδίας, οι Γερμανοί φέρονται έτοιμοι να παραχωρήσουν στην Τότεναμ τον πρώτο τους σκόρερ, Βουτ Βέγκχορστ.
Ο 28χρονος την περσινή σεζόν είχε 43 συμμετοχές με 20 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ και φέτος έχει αρχίσει δυνατά τη σεζόν, έχοντας 2 συμμετοχές και 2 γκολ.
Όλη η υπόθεση πάντως θα έχει σημασία για την ΑΕΚ, μόνο εάν ξεπεράσει το εμπόδιο της Σεντ Γκάλεν στην Ελβετία.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Το Αμβούργο έκανε την έκπληξη νικώντας τη Βενέτσια και οι ελπίδες του Άρη Betsson για πρόκριση στην επόμενη φάση του EuroCup, αυξήθηκαν. Τα σενάρια πρόκρισης, η βαθμολογία και το υπόλοιπο πρόγραμμα.
Ο Λανουά δίνει το κακό παράδειγμα στους διαιτητές αφού σταμάτησε τον σχολιασμό των επίμαχων φάσεων, ενώ οι ρέφερι πρέπει να παίρνουν κρίσιμες αποφάσεις στο χορτάρι και ως VAR