Συναγερμός έχει σημάνει στα Λουτρά Υπάτης, κοντά στη Λαμία, καθώς μεγάλη ποσότητα υδάτων έχει συγκεντρωθεί στο προαύλιο του σχολείου, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η εκκένωση του νηπιαγωγείου.
Στον ίδιο χώρο συστεγάζεται και δημοτικό σχολείο, ενώ οι Αρχές έχουν ενημερώσει τους γονείς ότι τα παιδιά δεν κινδυνεύουν και η εκκένωση έγινε προληπτικά.
Στο σημείο έχει ήδη φτάσει δύναμη της πυροσβεστικής, προκειμένου να απομακρυνθούν τα νερά και να μπορέσουν να βγουν από το κτήριο τα νήπια.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας