Έτοιμη να κάνει μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ της είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ετοιμάζεται να βάλει πωλητήριο σε οκτώ ποδοσφαιριστές της, εν όψει της νέας σεζόν που ξεκινάει σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες.
Οι «Μερένχες» θέλουν να βάλουν ρευστό στα ταμεία τους, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να έχει εισηγηθεί τις αποχωρήσεις οκτώ ποδοσφαιριστών του. Ο λόγος για τους Γκάρεθ Μπέιλ, Χάμες Ροντρίγκες, Ντάνι Θεμπάγιος, Σέρχιο Ρεγκιλόν, Μαριάνο Ντίαθ, Μπραχίμ Ντίαθ, Όσκαρ Ροντρίγκεθ και Μπόρχα Μαγιοράλ.
Για την περίπτωση του Ροντρίγκες τα πράγματα φαίνεται πως εξελίσσονται θετικά, με τη «Βασίλισσα» να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Έβερτον, η οποία προσφέρει ένα ποσό που κυμαίνεται στα 30 εκατομμύρια ευρώ.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Διαιτησία «μαύρα χάλια» από τον Τσακαλίδη στο ματς Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι οι Ελληνες διαιτητές δεν πρέπει να ορίζονται σε κρίσιμα ματς. Αποκορύφωμα ο μη καταλογισμός πέναλτι στο 82’
Η Σενεγάλη νίκησε 1-0 την Αίγυπτο με γκολ του Σαντιό Μανέ και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Κόπα Άφρικα όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Νιγηρία - Μαρόκο.
Αγιούμπ Ελ Κααμπί και Μπρούνο Ονιεμαέτσι, οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού, ξεκινούν βασικοί για Μαρόκο και Νιγηρία, αντίστοιχα, στον ημιτελικό του Κόπα Άφρικα.