Ο Παναθηναϊκός προηγείται 1-0 του Άρη, στο ΟΑΚΑ, σε παιχνίδι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson, με τον Τάσο Μπακασέτα να είναι εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης.
Συγκεκριμένα ο Καλάμπρια έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Σβιντέρσκι δεν κατάφερε να κάνει επαφή με την μπάλα και αυτή στρώθηκε στον αρχηγό των Πρασίνων, ο οποίος με δυνατό σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.
Αν και έχανε 0-1, η Έβερτον έκανε μυθική ανατροπή κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι (3-1), αλλά στο φινάλε οι «πολίτες» βρήκαν δύο γκολ και… τσίμπησαν τον βαθμό (3-3) – Προβάδισμα τίτλου για την Άρσεναλ
Συνεχίζοντας τη μάχη με τη λευχαιμία, ο Ακίλε Πολονάρα ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του και μέσα από ένα συγκινητικό μήνυμα ζήτησε από τους φιλάθλους του μπασκετ να τον θυμούνται όπως ήταν.