Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Οι φίλοι του τραγουδούν στο Μέγαρο ένα χρόνο μετά…
Η πρώτη παρέα δίνει ραντεβού ακριβώς έναν χρόνο μετά το αντίο στον Λαυρέντη. Και αυτή είναι μια συναυλία-γιορτή στη μνήμη του, μια συναυλία-τιμή στον φίλο Λαυρέντη και στα τραγούδια του
Θα θέλαμε όλοι να ήταν ψέμα. Αυτό που συνέβη στις 9 Σεπτεμβρίου του 2019. Αυτό το τόσο ξαφνικό και απρόσμενο γεγονός που βύθισε σε πένθος όλη την Ελλάδα.
Σα να έζησε τη ζωή του με μια ανάσα ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας κι όταν ήρθε η ώρα «έφυγε» σιωπηλά, προδομένος από την καρδιά του, όχι όμως από τους ανθρώπους που αγάπησε, την οικογένεια και τους φίλους του.
Και οι φίλοι μαζεύονται γιατί κανείς δεν πεθαίνει όταν η μνήμη μένει ζωντανή. Η πρώτη παρέα δίνει ραντεβού ακριβώς έναν χρόνο μετά το αντίο στον Λαυρέντη. Και αυτή είναι μια συναυλία-γιορτή στη μνήμη του, μια συναυλία-τιμή στον φίλο Λαυρέντη και στα τραγούδια του.
Σε έναν από τους αγαπημένους του χώρους, στον δροσερό Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, η Παυλίνα Βουλγαράκη, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Διονύσης Τσακνής θα μοιραστούν με όλους εμάς στιγμές από την κοινή τους διαδρομή στη μουσική αλλά και τραγούδια του Λαυρέντη που όλοι αγαπάμε.
Μαζί τους επί σκηνής, οι φίλοι μουσικοί: Καλαντζάκος Νίκος: πλήκτρα, Αμπράζης Άκης: μπάσο, Tesser Steve : κιθάρα, Γαβαλάς Άκης: τύμπανα και Λαμπρόπουλος Ηλίας: βιολί, τρομπέτα, κλαρίνο, μπουζούκι.
Σχεδιασμός ήχου / εκτέλεση: Καραγιαννίδης Γιώργος
Ηχολήπτης stage: Πασχαλάκης Άκης
Σχεδιασμός φωτισμού / εκτέλεση: Φίλιππος Τρέπας
Συμπαραγωγή: Μέγαρο Μουσικής / Metrolive Productions
- Λίστα Forbes: Οι 100 «σιδηρές κυρίες» του 2025 – Η οικονομική τους δύναμη ξεπερνά το ΑΕΠ της ΕΕ
- Συναγερμός σε σταθμό ΚΤΕΛ της Αθήνας: 20χρονος εντοπίστηκε με καλάσνικοφ
- Τουρκικό πλοίο στις φλόγες μετά από ρωσική επίθεση στην Οδησσό
- «Η Εθνική Βραζιλίας θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο του Αντσελότι έως το 2030»
- Αποκάλυψη για τον Δανού δότη σπέρματος: Ενα παιδί στην Ελλάδα έχει πεθάνει από καρκίνο και ένα κάνει θεραπεία
- Οι ισχυροί γύρω από τον Έπσταϊν: Τραμπ, Κλίντον, Μπάνον σε νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες
- Μεντιλίμπαρ: «Δεν είναι ευχάριστο που ο Ελ Κααμπί θα φύγει για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής»
- Δήλωναν ανύπαρκτα χωράφια στον ΟΠΕΚΕΠΕ – Σημαίνον στέλεχος της ΝΔ ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος, Μύρωνας Χιλετζάκης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)

















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442