Με την Άγκυρα να διατηρεί την ένταση δίνοντας παράταση στην παράνομη NAVTEX μέχρι 27 Αυγούστου, οι κάτοικοι στο ακριτικό Καστελλόριζο είναι προβληματισμένοι ενώ το Πολεμικό Ναυτικό και το Λιμενικό παραμένουν σε επιφυλακή.
Η κοινή αεροναυτική άσκηση που ξεκίνησε σήμερα στην περιοχή ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων του νησιού, οι οποίοι τονίζουν ότι νιώθουν ασφαλείς.
Η παρατεταμένη ωστόσο παρουσία του Oruc Reis στην περιοχή, αλλά και των υπόλοιπων πολεμικών πλοίων, δεν παύει να προβληματίζει τους κατοίκους, που ζητούν άμεσα μια λύση.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας