Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Εφορία στην Κοζάνη, όταν ένας πολίτης, επιτέθηκε με τσεκούρι κατά τριών υπαλλήλων.
Συγκεκριμένα ο άντρας εισέβαλε στο τμήμα εισοδήματος της ΔΟΥ Κοζάνης στην οδό Αριστοτέλους, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη συναλλαγές με το κοινό.
Οι υπάλληλοι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έπεσαν κάτω αιμόφυρτοι, ενώ προκλήθηκε πανικός μεταξύ του κόσμου που ήταν εκεί. Οι υπόλοιποι υπάλληλοι τον ακινητοποίησαν και τελικά συνελήφθη από την Αστυνομία.
Αμέσως σήμανε συναγερμός στο ΕΚΑΒ, με τρία ασθενοφόρα να έχουν σπεύσει, εκεί ενώ η μια γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας