Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έβαλε τα πράγματα στην θέση τους για το θέμα που έχει δημιουργηθεί στο Ορλάντο. Αρκετοί μπασκετμπολίστες του NBA παραπονιούνται για το φαγητό αλλά και για την διαμονή σε ένα ξενοδοχείο, ωστόσο ο Έλληνας άσος ήταν ξεκάθαρος.
Συγκεκριμένα, ο «Greek Freak» μίλησε σε κάμερα των Μπακς για την επιστροφή στις προπονήσεις. Ακόμα, πήρε θέση για την παραμονή των παικτών σε ξενοδοχείο, κάνοντας μία αποστομωτική δήλωση. Αυτή ήταν η εξής: «Το σπίτι μου στην Ελλάδα, πριν έρθω στο ΝΒΑ, ήταν μικρότερο από το δωμάτιο που έχω εδώ».
Το πρώτο τζάμπολ θα γίνει στις 30 Ιουλίου με τις 22 ομάδες να έχουν ξεκινήσει τις προπονήσεις. Μάλιστα, τα λόγια του Αντετοκούνμπο έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση μετά τα σχόλια των παικτών για την οργάνωση.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο ματς της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.