Συνεχίζει η Πυροσβεστική Υπηρεσία τις προσπάθειες για την πλήρη κατάσβεση της φωτιάς, που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι, στην περιοχή Ραπταίοι, στον δήμο Καρύστου.
Οι ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, που συγκεντρώθηκαν στην περιοχή, εκμεταλλεύτηκαν την ύφεση στους ισχυρούς ανέμους και μπόρεσαν να περιορίσουν την καταστροφική πορεία της φωτιάς.
Λίγο πριν τις 8 το βράδυ οριοθετήθηκε η φωτιά και πλέον η κατάσταση δεν εμπνέει ανησυχία, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.
Η φωτιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση και στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι. Η Πυροσβεστική ενδιάμεσα σε προληπτική εκκένωση του οικισμού Δήλησου. Στο σημείο μετέβη και ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος για άμεσο συντονισμό των δυνάμεων που μετέβησαν στην περιοχή από ολόκληρη την Εύβοια και την Στερεά Ελλάδα.
Συνολικά, στην περιοχή παραμένουν και επιχειρούν 82 πυροσβέστες με 28 οχήματα και 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ έχουν αποχωρήσει τα εναέρια μέσα.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας