ΤΣΣΚΑ: «Χτυπάει» τον Βιλντόζα από Μπασκόνια
Η ομάδα της Μόσχας βλέπει την αγορά και θέλει να ενισχύσει την περιφέριά της με τον ταλαντούχο γκαρν των Βάσκων
Η Ευρωλίγκα έχει ολοκληρώσει πρόωρα την σεζόν με τις ομάδες ήδη να προχωρούν στον σχεδιασμό τους για την επόμενη χρονιά. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει ανακοινώσει τον Νίκολα Μιλουτίνοφ και την ανανέωση του Μάικ Τζέιμς, την ώρα που ήδη έχουν αποχαιρετήσει την Ρωσία παίκτες όπως ο Χάινς και ο Μπέικερ.
Οι Μοσχοβίτες πάντως δεν θέλουν να γεμίσουν το ρόστερ τους με πρωτοκλασάτα ονόματα. Η περιφέρειά τους θα στηριχθεί από τους υπάρχοντες με τα… γεμίσματα να είναι παίκτες που έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους. Οπως ο Λούκα Βιλντόζα.
Σύμφωνα με το encestando.es, η ΤΣΣΚΑ θέλει να προχωρήσει στην απόκτηση του Αργεντίνου γκαρντ, καθώς έχει ως στόχο να πλαισιώσει τον Τζέιμς με αθλητές που θα κάνουν ακόμα πιο δυνατή την άμυνά της.
Ο Βιλντόζα πέρσι άφησε εξαιρετικά δείγματα και τελείωσε την σεζόν στην Ευρωλίγκα έχοντας σε 16 παιχνίδια (ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς) 7,1 πόντους και 3,2 ασίστ ανά ματς.
- Γιατί το ποδόσφαιρο έγινε το μεγαλύτερο σκηνικό των οίκων πολυτελείας
- Γουέστ Χαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ 1-2: Μεγάλη νίκη για τους «Reds» με ανατροπή! (vid)
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τις ήττες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού
- Λουτσέσκου: «Μας έλειψε το καθαρό μυαλό, το παιχνίδι έπρεπε να λήξει 5-1»
- Η Σκωτία κάνει αργία για να… ξενυχτήσει στο Μουντιάλ
- Παναθηναϊκός – Αρμάνι 74-87: Νέα κακή εμφάνιση και νέα εντός έδρας ήττα για τους «πράσινους» (vid)
- Γιασικεβίτσιους: «Μόνο στον Πειραιά στάζει, στην Κωνσταντινούπολη όχι» (vid)
- Μανρέσα – Άρης Betsson 113-99: Δεν έπαιξε άμυνα και το πλήρωσε… (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 07.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/diego-ph-ERDe79VhS1o-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442