Πιστεύαμε, όπως κι εσείς, ότι πουθενά στον πλανήτη δεν παίζεται μπάσκετ, αλλά κάναμε λάθος.
Φαίνεται πως το αγαπημένο μας σπορ έχει αντιστάσεις, ακόμα κι απέναντι στην πανδημία και παρότι στο 99% της γης έχει σταματήσει κάθε αθλητική δραστηριότητα, υπάρχει ακόμα ένα σημείο, που όχι μόνο γίνονται αγώνες, αλλά έχουμε και τελικούς.
Στην Ταϊβάν, στη μοναδική χώρα που συνεχίζει στο μπάσκετ μετά την επιδημία του κοροναϊού, η τελική σειρά συνεχίζεται!
Οι Yulon Luxgen Dinos, που κέρδισαν το πρώτο παιχνίδι της σειράς, θέλουν να ζευγαρώσουν αύριο τις νίκες επί των Taiwan Beer, οι οποίοι έχασαν το πλεονέκτημα στο σπίτι τους.
Για την ιστορία το σκορ της πρώτης συνάντησης της σειράς ήταν 88-83, με τους Cheng-Ju Lu και Marcus Keene να πετυχαίνουν τους 57 από τους 88 πόντους των νικητών.
Εξαιρετική εμφάνιση κι από τον Sim Bhullar, ο οποίος μάζεψε 13 ριμπάουντ και έκανε 3 μπλοκ. Στην απέναντι όχθη, ο Yu-An Chang με 13 πόντους, 9 ριμπάουντ και 7 ασίστ, ήταν ο κορυφαίος.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Champions League και το Football Meets Data έκανε γνωστούς τους πιθανούς αντιπάλους του αν τελείωνε σήμερα η League Phase και ποιον θα βρει στον δρόμο του αν τελικά προκριθεί.
Ο τεχνικός του Άγιαξ, Φρεντ Γκριμ μετά τη νίκη επί της Βιγιαρεάλ κλήθηκε να μιλήσει για την επόμενη μάχη της ομάδας του στο Champions League, απέναντι στον Ολυμπιακό.
Ο 50χρονος Νταβίντ Κορδόν Μέσα έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία – Είχε παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Χετάφε που έπαιζε ο γιος του.