Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κρατερός Κατσούλης: Το συγκινητικό αντίο στον Πάνο Χατζηκουτσέλη

Κρατερός Κατσούλης: Το συγκινητικό αντίο στον Πάνο Χατζηκουτσέλη

Σήμερα το μεσημέρι ο Κρατερός Κατσούλης θέλησε να αποχαιρετήσει τον ηθοποιό μέσα από την εκπομπή

Η είδηση του θανάτου του Πάνου Χατζηκουτσέλη πριν από λίγες ημέρες «βύθισε» στο πένθος την οικογένειά του, τον καλλιτεχνικό κόσμο, αλλά και όλους εκείνους που τον αγάπησαν μέσα από τη δουλειά του.

Η ανάρτηση του Κρατερού Κατσούλη

«Και μέσα σε όλα αυτά τα πολύ δύσκολα που ζούμε … έμαθα μόλις, καθυστερημένα, ξαφνικά , σαν τελευταία κουβέντα πριν την καληνύχτα… ότι έφυγε , ο πρώτος «Δασκαλος» μου. Ο άνθρωπος που με αυτήν την απαράμιλλη αγάπη ευγένεια , διακριτικότητα , απίστευτο χιούμορ και βαθιά γνώση του Θεατρου, που τον διέκρινε, άνοιξε με περισσή γεναιοδωρία και τιτάνια υπομονή, τον μαγικό κόσμο των Θεατρικών κειμένων , σε ένα δεκαοχτάχρονο νέο που δεν ήξερε απολύτως τίποτα… και που τύγχανε να είναι γιος οικογενειακών φίλων. Πριν τις σχολές, πριν από όλα … Πολλές φορές έκτοτε , ερχόσουν στη μνήμη μου αγαπημένε Πανο. Πάντα με ευγνωμοσύνη , γλυκύτητα και τρυφερότητα. Ποιος ξερει αν δεν μου ειχες μεταδωσει την τόσο μεγάλη αγάπη σου για το Θεατρο με αυτήν την υπέροχη προσωπικότητα σου , τι θα είχε γίνει ;! Τριάντα χρόνια μετά σε αποχαιρετώ , και σε ευχαριστώ και πάλι. Πολύ. Καλό ταξίδι αγαπημένε … αγάπη φως ευλογία» έγραψε ο ηθοποιός και παρουσιαστής

View this post on Instagram

Και μέσα σε όλα αυτά τα πολύ δύσκολα που ζούμε … έμαθα μόλις, καθυστερημένα, ξαφνικά , σαν τελευταία κουβέντα πριν την καληνύχτα… ότι έφυγε , ο πρώτος «Δασκαλος»μου. Ο άνθρωπος που με αυτήν την απαράμιλλη αγάπη ευγένεια , διακριτικότητα , απίστευτο χιούμορ και βαθιά γνώση του Θεατρου, που τον διέκρινε, άνοιξε με περισσή γεναιοδωρία και τιτάνια υπομονή, τον μαγικό κόσμο των Θεατρικών κειμένων , σε ένα δεκαοχτάχρονο νέο που δεν ήξερε απολύτως τίποτα… και που τύγχανε να είναι γιος οικογενειακών φίλων. Πριν τις σχολές, πριν από όλα … Πολλές φορές έκτοτε , ερχόσουν στη μνήμη μου αγαπημένε Πανο. Πάντα με ευγνωμοσύνη , γλυκύτητα και τρυφερότητα. Ποιος ξερει αν δεν μου ειχες μεταδωσει την τόσο μεγάλη αγάπη σου για το Θεατρο με αυτήν την υπέροχη προσωπικότητα σου , τι θα είχε γίνει ;! Τριάντα χρόνια μετά σε αποχαιρετώ , και σε ευχαριστώ και πάλι. Πολύ. Καλό ταξίδι αγαπημένε … αγάπη φως ευλογία ❤️☀️🙏

A post shared by @ krateroskatsoulis on

Η on air συγκίνηση

«Στις 21 Μαρτίου έφυγε ο Πάνος Χατζηκουτσέλης σε ηλικία 74 ετών από ανακοπή καρδιάς. Την ανακοίνωση έκανε ο Άγγελος Πυριόχος, χρόνια φίλος του Πάνου και συνεργάτης. Εγώ τον αποχαιρέτησα στα δικά μου social media. Ο Πάνος για μένα υπήρξε ο πρώτος δάσκαλος πριν τις σχολές, πριν από οτιδήποτε, σε μια ηλικία 17 – 18 ετών, γιατί τύχαινε να είναι οικογενειακός φίλος και συνεργάτης της μητέρας μου σε παιδικές εκπομπές τότε. Ήταν ένας άνθρωπος βαθιά γλυκός, βαθιά ευγενής, με ένα ασύλληπτο χιούμορ», είπε ο Κρατερός Κατσούλης δίχως να κρύψει τη συγκίνησή του.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα με τα μέτρα που απαιτούνται, μέχρι 10 άτομα. Πάνο αγαπημένε μου, καλό ταξίδι! Ευχαριστώ πολύ!»,  είπε λυγίζοντας στον αέρα ο Κρατερός Κατσούλης.

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024