Η απάντηση του Τσιόδρα σε όσους αντέδρασαν επειδή έψαλε σε εκκλησία
Οι περισσότεροι τον επέκριναν γιατί δεν τήρησε την εντολή να μείνουμε στο σπίτι και πήγε σε μια εκκλησία, η οποία όμως ήταν άδεια και ο ίδιος ο μοναδικός ψάλτης.
Οι περισσότεροι τον επέκριναν γιατί δεν τήρησε την εντολή να μείνουμε στο σπίτι και πήγε σε μια εκκλησία, η οποία όμως ήταν άδεια και ο ίδιος ο μοναδικός ψάλτης.
Βέβαια εκείνοι που τον κατηγόρησαν ότι δεν τηρεί όσα προτρέπει τους πολίτες να κάνουν, αγνόησαν το γεγονός πως ο Σωτήρης Τσιόδρας συνήθιζε να ψέλνει στην εκκλησία της ενορίας του και πριν από την κρίση.
Οι χρήστες στα social media δημιούργησαν και trend στο Twitter #ΨέλνουμεΣπίτι με αποτέλεσμα ο κ. Τσιόδρας, επίσης μέσω Twitter να απαντήσει σε έναν από αυτούς και κατ’ επέκταση σε όλους.
«Με ειδική άδεια κι 1 άτομο σε 1.000 τ.μ. – αυτός είναι ο ρατσισμός για τον οποίο μιλάω κι εσείς αγαπητέ φίλε δεν καταλαβαίνετε», έγραψε απαντώντας σε χρήστη που ανέφερε στην ανάρτησή του.
Με ειδική άδεια κι 1 άτομο σε 1000 τετ μέτρα – αυτός είναι ο ρατσισμός για τον οποίο μιλάω κι εσείς αγαπητέ φίλε δεν καταλαβαίνετε
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας