Οι Killers δείχνουν την … θετική πλευρά στη μάχη κατά του κοροναϊού
Η επιτυχία των Killers «Mr Brightside» γίνεται το απόλυτο soundtrack με φόντο τη μάχη καταπολέμησης του κοροναϊόυ
Το τραγούδι των Killers «Mr. Brightside» κάνει εκ νέου τον γύρο του Διαδικτύου, αυτή τη φορά για έναν εντελώς διαφορετικό λόγο.
Οι Killers με επιδεξιότητα δείχνουν πώς να πλένουμε τα χέρια μας με το βίντεο της επιτυχίας τους «Mr Brightside» για αντιμετωπίσουμε τον κοροναϊό.
Η μπάντα από το Λας Βέγκας ανάρτησε στο Twitter, ένα βίντεο με τον frontman, Μπράντον Φλάουερς να τραγουδάει τη θρυλική τους επιτυχία του 2003, ενώ πλένει τα χέρια του σε μία προσπάθεια να πείσει τους θαυμαστές να τον ακολουθήσουν.
But this is. pic.twitter.com/PlyHdzo2pM
— The Killers (@thekillers) March 16, 2020
Πριν από την ανάρτηση των οδηγιών για πλύσιμο των χεριών μετά μουσικής το συγκρότημα της ροκ δημοσίευσε ένα παραποιημένο βίντεο που δείχνει τους κατοίκους μιας γειτονιάς στην Ιταλία να τραγουδούν στα μπαλκόνια το «Mr Brightside» και σχολίασαν: “Δεν είναι αληθινό”.
Στη συνέχεια πρόσθεσαν το βίντεο με τον Μπράντον Φλάουερς να πλένει τα χέρια του και έγραψαν: “Αλλά αυτό, είναι”.
Οι Killers δεν είναι οι μόνοι μουσικοί που συμβουλεύουν μέσω βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον σωστό τρόπο πλυσίματος των χεριών, με το ξέσπασμα της πανδημίας του κοροναϊού.
Η Γκλόρια Γκέινορ κι αυτή πρόσφατα δημοσίευσε βίντεο, στο οποίο τραγουδά την μεγάλη της επιτυχία ‘I Will Survive’ ακολουθώντας μία ρουτίνα πλυσίματος χεριών, με το βίντεο να κάνει τελικά το γύρο του Διαδικτύου.
- Γρηγορίου: «Δεν μπορούμε να σκοράρουμε, επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση»
- Γαλλία: Το Παρίσι στον κεντροαριστερό Εμανουέλ Γκρεγκουάρ – Η συμμαχία που κέρδισε τη δεξιά
- Γυναίκες στη φυλακή λόγω φτώχειας
- MME Ισπανίας: «Θέμα ωρών η απόλυση του Αλμέιδα από τη Σεβίλλη»
- Ελ Νίνιο: Ξηρασίες, πυρκαγιές, πλημμύρες – Η επιστροφή του πυροδοτεί φόβους για την κλιματική κρίση
- «Ωρολογιακή βόμβα» αυξημένης αβεβαιότητας στις αγορές – Φόβοι για νέα εκτίναξη του πετρελαίου από Δευτέρα
- Σέρρες: Σοβαρό τροχαίο στον Λευκώνα – Μάχη για τη ζωή δίνει 28χρονος
- «Τα κεφάλια… μέσα» – Η κρίση «φρενάρει» τα σχέδια των μικρομεσαίων επιχειρήσεων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/marek-piwnicki-vOGENinKryI-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442