Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Θύμα» κοροναϊού και η Μαντόνα - Ακυρώνει την περιοδεία της

«Θύμα» κοροναϊού και η Μαντόνα – Ακυρώνει την περιοδεία της

Η Μαντόνα ακύρωσε όλες τις συναυλίες της στο Παρίσι εξαιτίας των περιορισμών που έχουν επιβληθεί στο πλαίσιο της επιδημίας του νέου κοροναϊού

«Θύμα» του κοροναϊού έπεσε και η Μαντόνα καθώς η «Madame X Tour» της βασίλισσας της ποπ τελειώνει απότομα λόγω νέων περιορισμών στις δημόσιες συγκεντρώσεις που εφαρμόστηκαν στη Γαλλία εν μέσω της εξάπλωσης του κοροναϊού.

«Μετά από επίσημη ειδοποίηση από το Γραφείο της Αστυνομίας το πρωί με την οποία απαγορεύει όλα τα γεγονότα με συμμετοχή ακροατηρίων άνω των 1000 ατόμων, η Live Nation εκφράζει τη λύπη της που ανακοινώνει ότι οι τελευταίες δύο συναυλίες Madame X που είχαν προγραμματιστεί πριν από τις 10 Μαρτίου και 11 Μαρτίου υποχρεωτικά ακυρώνονται», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση στο site της Μαντόνα.

Η τραγουδίστρια είχε ακυρώσει δύο ακόμη συναυλίες στις 1 Μαρτίου και στις 7 Μαρτίου, εξαιτίας τραυματισμών της, ενώ οι δύο συναυλίες που ακυρώθηκαν ήταν οι τελευταίες προγραμματισμένες στάσεις της «Madame X Tour».

Ο απολογισμός των νεκρών και ο αριθμός των κρουσμάτων στο Παρίσι αυξάνεται δραματικά

Σύμφωνα με τη διοργανώτρια εταιρεία Live Nation, η Μαντόνα ακύρωσε όλες τις συναυλίες της στο Παρίσι εξαιτίας των περιορισμών που έχουν επιβληθεί στο πλαίσιο της επιδημίας του νέου κοροναϊου.

Τις τελευταίες ώρες, ο απολογισμός των νεκρών και ο αριθμός των κρουσμάτων στο Παρίσι αυξάνεται δραματικά.

Συγκεντρώσεις άνω των 1.000 ατόμων απαγορεύθηκαν στη Γαλλία προκειμένου να ανακοπεί η εξάπλωση του κοροναϊού, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Ολιβιέ Βεράν στο τέλος της συνεδρίασης του Συμβουλίου Άμυνας που διήρκησε περισσότερες από δύο ώρες στο προεδρικό μέγαρο των Ηλυσίων.

«Σε εθνικό επίπεδο, απαγορεύονται όλες οι συγκεντρώσεις στις οποίες οι συμμετέχοντες θα ξεπερνούν τους 1.000.

Οι νομάρχες, τα υπουργεία θα καταρτίσουν έναν κατάλογο εκδηλώσεων που θεωρούνται χρήσιμες για τη ζωή της χώρας: οι διαδηλώσεις θα αποτελέσουν μέρος αυτού, όπως και οι διαγωνισμοί και η χρήση των δημόσιων συγκοινωνιών», είπε. Μέχρι σήμερα, οι συγκεντρώσεις άνω των 5.000 ατόμων είχαν απαγορευτεί έως τα μέσα Απριλίου.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024