Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Θύμα» του κοροναϊού και ο Τομ Κρουζ

«Θύμα» του κοροναϊού και ο Τομ Κρουζ

Αναβλήθηκαν εξαιτίας του κοροναϊού τα προγραμματισμένα γυρίσματα για την νέα ταινία με τον Τομ Κρουζ «Επικίνδυνες Αποστολές»

Αναβλήθηκαν εξαιτίας του κοροναϊού τα προγραμματισμένα γυρίσματα στην Ιταλία για τη νέα ταινία με τον Τομ Κρουζ «Επικίνδυνες Αποστολές», που θα διαρκούσαν τρεις εβδομάδες, όπως ανακοίνωσε  η αμερικανική εταιρεία παραγωγής ταινιών Paramount Pictures.

Τα γυρίσματα επρόκειτο να ξεκινήσουν, Δευτέρα, στη Βενετία, όπου από την Κυριακή έχουν ματαιωθεί οι ετήσιες αποκριάτικες εκδηλώσεις.

Ο αριθμός των κρουσμάτων στην Ιταλία ανήλθε ήδη στα 283 και έχει αποκλειστεί μεγάλο μέρος του πλούσιου Βορρά για να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού.

«Για την ασφάλεια και την υγεία των συντελεστών και μετά τις προσπάθειες των τοπικών αρχών της Βενετίας να ανασταλούν οι δημόσιες συναθροίσεις, τροποποιούμε το σχέδιο παραγωγής για τις τρεις εβδομάδες των γυρισμάτων στη Βενετία–το προγραμματισμένο πρώτο σκέλος μια μεγάλης παραγωγής για τις «Επικίνδυνες Αποστολές 7», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Paramount Pictures, που ανήκει στην εταιρεία ViacomCBS.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα επιτρέψει στους συντελεστές της ταινίας να επιστρέψουν στα σπίτια τους όσο δεν πραγματοποιούνται τα γυρίσματα και ότι θα «εξακολουθήσει να παρακολουθεί την κατάσταση» στην Ιταλία.

Δεν διευκρίνισε ωστόσο πότε αναμένεται να ξεκινήσει η παραγωγή.

Η έβδομη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς ταινιών Επικίνδυνες Αποστολές αναμένεται να ξεκινήσει να προβάλλεται τον Ιούλιο του 2021, ενώ είναι προγραμματισμένη και μια όγδοη για το 2022.

View this post on Instagram

O estúdio Paramount emitiu um comunicado sobre a pausa nas filmagens de MISSÃO IMPOSSÍVEL 7 na Itália, por causa do coronavírus: "Por uma abundância de cautela, pela segurança e bem-estar de nossos elenco e equipe, e pelos esforços do governo local de Veneza em resposta à ameaça do coronavírus, estamos alterando nosso plano de produção de três semanas de filmagens em Veneza. A primeira etapa de um extenso cronograma para MISSÃO IMPOSSÍVEL 7. Durante este hiato ficaremos atentos às preocupações da equipe e vamos permitir que ela volte para casa até o início da produção. Continuaremos monitorando essa situação e trabalhando ao lado de funcionários da saúde e do governo à medida que ela evoluir. ” Segundo informações do site Deadline, ao contrário do que outras publicações vêm reportando, Tom Cruise não está em Veneza. Na verdade, nem teria ido pra cidade ainda. . . . #tomcruise #ethanhunt #MissãoImpossível #missionimpossible #MI7MI8 #cinema #filmes #filmedeação #instafilmes #movies #moviescenes #cinéfilo #euamocinema #ilovemovies #coronavírus @paramountbrasil

A post shared by Tom Cruise Brasil (@tomcruisebrasil) on

Και ο Τζέιμς Μποντ «θύμα» του κοροναϊου

Ο Τομ Κρουζ θα υποδύεται και πάλι τον μυστικό πράκτορα Ίθαν Χαντ και στις δύο ταινίες που θα σκηνοθετήσει ο Κρίστοφερ Μακουάρι.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ και οι συντελεστές της νέας ταινίας James Bond «No Time to Die» δεν πρόκειται να παρακολουθήσουν προγραμματισμένη πρεμιέρα στο Πεκίνο και να συμμετάσχουν σε περιοδεία στην Κίνα για την προώθηση της ταινίας, λόγω της εξάπλωσης του κοροναϊού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Sunday Times η απόφαση ελήφθη μετά το κλείσιμο 70.000 κινηματογράφων σε ολόκληρη την Κίνα σε μια προσπάθεια να σταματήσει η διάδοση του ιού.

Η πρεμιέρα του «No Time to Die» στην Κίνα επρόκειτο να πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο, αλλά τα σχέδια έχουν «τώρα ναυαγήσει», σημειώνεται στο δημοσίευμα.
Το κλείσιμο κινηματογράφων στην Κίνα, τη δεύτερη περιοχή στον κόσμο με τα περισσότερα κέρδη από την προβολή κινηματογραφιών ταινιών πλήττει σοβαρά το Χόλιγουντ.

Η ταινία «No Time to Die» θα αρχίσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 10 Απριλίου.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024