Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τραμπ : Ο βουλευτής Μαρκ Μέντοους είναι ο νέος προσωπάρχης του Λευκού Οίκου

Τραμπ : Ο βουλευτής Μαρκ Μέντοους είναι ο νέος προσωπάρχης του Λευκού Οίκου

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι ο ρεπουμπλικάνος βουλευτής Μαρκ Μέντοους θα αποτελέσει τον νέο προσωπάρχη του Λευκού Οίκου.

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι ο ρεπουμπλικάνος βουλευτής Μαρκ Μέντοους θα αποτελέσει τον νέο προσωπάρχη του Λευκού Οίκου.

Αντικαθιστά τον Μαλβέινι

Ο Μέντοους θα αντικαταστήσει τον Μικ Μαλβέινι, ο οποίος θα αναλάβει με τη σειρά του το πόστο του ειδικού απεσταλμένου των ΗΠΑ στη Βόρεια Ιρλανδία.
«Γνωρίζω από καιρό και έχω συνεργαστεί με τον Μαρκ, και η σχέση μας είναι πολύ καλή», ανέφερε ο αμερικανός πρόεδρος στο twitter.

Ο Μέντοους, στενός σύμμαχος του Τραμπ, ανακοίνωσε τον Δεκέμβριο ότι δεν θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα στις φετινές εκλογές στην εκλογική του περιφέρεια, στη Βόρεια Καρολίνα.

Ο Μαλβέινι ορίστηκε προσωρινός προσωπάρχης του Λευκού Οίκου τον Δεκέμβριο του 2018 και ο Τραμπ δεν έκανε ποτέ μόνιμο τον διορισμό του στο πόστο.

«Υπηρέτησε τόσο καλά την κυβέρνηση»

«Θέλω να ευχαριστήσω τον προσωρινό προσωπάρχη Μικ Μαλβέινι που υπηρέτησε τόσο καλά την κυβέρνηση. Θα γίνει ο ειδικός απεσταλμένος των ΗΠΑ για τη Βόρεια Ιρλανδία», συμπλήρωσε ο ρεπουμπλικάνος μεγιστάνας.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024