Επίθεση προς την Ευρωλίγκα εξαπέλυσε ο Πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας Χεντο Τούρκογλου για την απόφαση της να γίνει το Νταρουσάφακα-Βίρτους Μπολόνια στο Βελιγράδι.
Η Τουρκία διέκοψε τις πτήσεις προς και από Ιταλία με αποτέλεσμα η αναμέτρηση της Νταρουσάφακα με την Βίρτους Μπολόνια να διεξαχθεί στο Βελιγράδι. Την απόφαση αυτή σχολίασε ο Χέντο Τούρκογλου χαρακτηρίζοντας την ακατανόητη και απερίσκεπτη.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Τούρκογλου:
«Η τελευταία απόφαση της Ευρωλίγκας για τον αγώνα του Eurocup μεταξύ Νταρουσάφακα και Βίρτους Μπολόνια ήταν απογοητευτική. Το παιχνίδι αρχικά είχε οριστεί να διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη, αλλά αναβλήθηκε λόγω του κορωνοϊού και τώρα ορίστηκε να γίνει στο Βελιγράδι.
Αυτή η ακατανόητη απόφαση παρά τις προσπάθειές μας και τις άλλες επιλογές που προτάθηκαν από την Νταρουσάφακα είναι ενάντια στις αξίες και το πνεύμα του παιχνιδιού.
Προκαλείται αμφισβήτηση της απόφασης από το γεγονός ότι ο προπονητής και παίκτες της Βίρτους είναι Σέρβοι προκαλώντας ένα περιβάλλον που δεν επιθυμεί η Νταρουσάφακα.
Θα συνιστούσα στην Ευρωλίγκα να είναι πιο προσεκτική στη λήψη τέτοιων αποφάσεων. Η τουρκική κοινότητα μπάσκετ και όλες οι ομάδες, οι παίκτες και οι μέτοχοι είναι αντίθετοι με αυτή την απόφαση»
Η Ατλέτικο Μαδρίτης ισοπέδωσε με 4-0 την Μπαρτσελόνα στο «Μετροπολιτάνο» στον πρώτο ημιτελικό του Copa del Rey και βρίσκεται «αγκαλιά» με την πρόκριση στον τελικό!
Η Άρσεναλ προηγήθηκε στο ματς με την Μπρέντφορντ, όμως δέχθηκε γκολ και έμεινε στο 1-1, έτσι μετά τη γκέλα της η Μάντσεστερ Σίτι απέχει τέσσερις βαθμούς από την πρώτη θέση
Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ με 92-86 για την 28η αγωνιστική Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ