Στα… χνάρια του πατέρα της η κόρη του Ματιέ Βαλμπουενά!
Πιο συγκεκριμένα, η μικρή κορούλα του Γάλλου «μαέστρου» του Ολυμπιακού, ντύθηκε στα ερυθρόλευκα και με αυτόν τον τρόπο γιόρτασε τα γενέθλιά της.
«Γιορτάζοντας τα γενέθλια της κόρης μου. Σε ευχαριστώ Ολυμπιακέ», έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter ο Βαλμπουενά, ο οποίος έχει πάρει από το… χεράκι τους Πειραιώτες και τους οδηγεί προς την κατάκτηση όλων των στόχων.
8 γκολ και 21 ασίστ σε 31 συμμετοχές έχει φέτος ο Βαλμπουενά, με τα νούμερα να είναι… εξωπραγματικά για έναν 35χρονο ποδοσφαιριστή!
Δείτε την ανάρτηση του Βαλμπουενά με την κόρη του:
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.