Ελεύθερος έμεινε ο πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ και της εθνικής Αγγλίας, Ντανιέλ Στάριτζ, αφού συμφώνησε την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Τραμπζονσπόρ, όπως έκανε γνωστό ο τουρκικός σύλλογος.
Εντάχθηκε στην Τραμπζονσπόρ υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο τον Αύγουστο, έχοντας από τότε επτά γκολ και τέσσερις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Το τελευταίο του γκολ ήταν στην συνάντηση (2-2) με την Μπεσίκτας τον Φεβρουάριο, πριν τραυματιστεί.
«Ευχαριστούμε τον Ντανιέλ Στάριτζ για την συνεισφορά του στον σύλλογό μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη μελλοντική του καριέρα», δήλωσε η τουρκική ομάδα στο Twitter.
Ο Ντάνιελ Στάριτζ είχε φέτος με τη φανέλα της Τράμπζονσπορ επτά γκολ και τέσσερις ασίστ, σε 16 συμμετοχές.
Με εξαίρεση τον Κώστα Σλούκα (19π., 7ασ.) οι παίκτες του Παναθηναϊκού βρέθηκαν σε κακή μέρα στο Μιλάνο, με αποτέλεσμα η Αρμάνι να επικρατήσει με 96-89 για την 15η αγωνιστική της Euroleague.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε μετά το ματς... θρίλερ του ΠΑΟΚ στη Βουλγαρία απέναντι στη Λουντογκόρετς (3-3), τονίζοντας ότι έτσι όπως εξελίχθηκε ο βαθμός είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα του.