Ελεύθερος έμεινε ο πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ και της εθνικής Αγγλίας, Ντανιέλ Στάριτζ, αφού συμφώνησε την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Τραμπζονσπόρ, όπως έκανε γνωστό ο τουρκικός σύλλογος.
Εντάχθηκε στην Τραμπζονσπόρ υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο τον Αύγουστο, έχοντας από τότε επτά γκολ και τέσσερις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Το τελευταίο του γκολ ήταν στην συνάντηση (2-2) με την Μπεσίκτας τον Φεβρουάριο, πριν τραυματιστεί.
«Ευχαριστούμε τον Ντανιέλ Στάριτζ για την συνεισφορά του στον σύλλογό μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη μελλοντική του καριέρα», δήλωσε η τουρκική ομάδα στο Twitter.
Ο Ντάνιελ Στάριτζ είχε φέτος με τη φανέλα της Τράμπζονσπορ επτά γκολ και τέσσερις ασίστ, σε 16 συμμετοχές.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο Ολυμπιακός ήταν «αγκαλιά» με τη νίκη τη Βαλένθια, όμως δύο 2/3 βολές του Ντε Λαρέα με 2,9'' για τη λήξη και στη συνέχεια ένα άστοχο τρίποντο του εξαιρετικού ως τότε Φουρνιέ οδήγησαν σε ήττα....
Σχολιάζοντας την κομβική νίκη που πέτυχε ο Παναθηναϊκός επί της Ντουμπάι στο Σεράγεβο ο Εργκίν Αταμάν στάθηκε στην εξαιρετική εμφάνιση του Κέντρικ Ναν ειδικά στο 4ο δεκάλεπτο.