Σίσσυ Χρηστίδου: Απόδραση στο Παρίσι μαζί με τα παιδιά της
Νέο ταξίδι για την Σίσσυ Χρηστίδου!
Νέο ταξίδι για την Σίσσυ Χρηστίδου!
Στο Παρίσι η Χρηστίδου!
Η κοκκινομάλλα παρουσιάστρια μετά το τέλος της εκπομπής της το μεσημέρι της Κυριακής, επέστρεψε στο σπίτι, ετοίμασε τις αποσκευές της και νωρίς το πρωί της Δευτέρας έφυγε για Παρίσι. Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» λατρεύει τα ταξίδια και δεν σταματά να επισκέπτεται παλιούς ή νέους αλλά πάντα αγαπημένους προορισμούς.
Αυτή τη φορά, η Σίσσυ Χρηστίδου ταξίδεψε μαζί με τα παιδιά της στην γαλλική πρωτεύουσα, γεγονός που μας αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Τα παιδιά της, Φίλιππος και Mike, αποτελούν τους συνοδοιπόρους τους, καθώς η ίδια προσπαθεί να περνά όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί. Οι χαλαρές βόλτες στα κοσμοπολίτικα σημεία του Παρισιού και οι επισκέψεις στα γνωστότερα αξιοθέατα αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του προγράμματός τους.
Δείτε φωτογραφίες
- Τα SOS της τελευταίας στιγμής για το επίδομα θέρμανσης: Εκπνέει η προθεσμία – Τα ποσά που θα δοθούν
- Κακοκαιρία Byron: Τι ισχύει σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα – Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία
- Στην 5η θέση η Ελλάδα ως προορισμός ευεξίας διεθνώς
- Συνταγή: Κοτόπουλο με γιαούρτι & μπαχαρικά
- Global Peace Index: Πόσο ασφαλής και ειρηνική είναι η Ελλάδα – Υποχώρησε στην παγκόσμια κατάταξη
- Ο μύθος ότι η Δημοκρατία και η πολιτική υποφέρουν από κόπωση – Το παράδειγμα της Γαλλίας
- Κακοκαιρία Byron: Πώς θα εξελιχθεί τις επόμενες ώρες – Κόκκινος συναγερμός για πολλές περιοχές
- Αυτές οι δύο τροφές είναι οι πιο απολαυστικές «ασπίδες» για την καρδιά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442