Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Γερονικολού : To συγκινητικό «αντίο» στον Κώστα Βουτσά

Κατερίνα Γερονικολού : To συγκινητικό «αντίο» στον Κώστα Βουτσά

Η Κατερίνα Γερονικολού με ένα πολύ όμορφο και συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετά τον Κώστα Βουτσά

Σε θλίψη βύθισε τον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και ολόκληρο το πανελλήνιο η είδηση θανάτου του «αιώνιου εφήβου» Κώστα Βουτσά.

Ο κορυφαίος έλληνας κωμικός έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης (26/2) σε ηλικία 88 ετών, έπειτα από μία πολυήμερη αλλά γενναία μάχη με τη ζωή που έδωσε στην ΜΕΘ του νοσοκομείο «Αττικόν», αφήνοντας πίσω του μία σπουδαία παρακαταθήκη.

Αρκετοί ήταν αυτοί που μέσα από τo social media θέλησαν να αποχαιρετήσουν τον Κώστα Βουτσά και ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Κατερίνα Γερονικολού η οποία με ένα πολύ όμορφο και συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετά τον Κώστα Βουτσά.

Η ηθοποιός είχε συνεργαστεί με τον Κώστα Βουτσά και στο «Σμύρνη μου αγαπημένη» και στο «Χτυποκάρδια στο θρανίο», και είχε να θυμάται όμορφες στιγμές μαζί του.

«Πιτσιρίκος. Αέρινος. Λαμπερός. Αυθεντικός και Αισιόδοξος. Παθιάρης Καλλιτέχνης και Ερωτικός Άνθρωπος. Η Φωνή σου , γνώριμα βραχνή, δε θα σταματήσει να ηχεί στα αυτιά μας. Νιώθω Τυχερή που τα μάτια μας συναντήθηκαν τόσες φορές… Μάθημα ζωής η Ανεμελιά και η Χαρά σου.

Τα Συλλυπητήρια μου σε ΟΛΗ την οικογένεια. (Μικρέ Φοίβο τον μπαμπά σου τον αγάπησε όλη η Ελλάδα). Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε από μένα λιγότερο από ένα χρόνο πριν.

Πανέμορφος σε όλες τις ηλικίες», έγραψε στην ανάρτησή της όπου μοιράστηκε μια φωτογραφία του, αλλά και backstage βίντεο από επαγγελματική φωτογράφηση για εβδομαδιαίο περιοδικό πριν ένα χρόνο» έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Γερονικολού στην ανάρτησή της  στο Instagram.

View this post on Instagram

Πιτσιρίκος . Αέρινος. Λαμπερός. Αυθεντικός και Αισιόδοξος. Παθιάρης Καλλιτέχνης και Ερωτικός Άνθρωπος. Η Φωνή σου , γνώριμα βραχνή, δε θα σταματήσει να ηχεί στα αυτιά μας. Νιώθω Τυχερή που τα μάτια μας συναντήθηκαν τόσες φορές … Μάθημα ζωής η Ανεμελιά και η Χαρά σου. Τα Συλλυπητήρια μου σε ΟΛΗ την οικογένεια. (Μικρέ Φοίβο τον μπαμπά σου τον αγάπησε όλη η Ελλάδα) Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε από μένα λιγότερο από ένα χρόνο πριν. Πανέμορφος σε όλες τις ηλικίες .

A post shared by Katerina Geronikolou (@katerina_geronikolou) on

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024