Διήμερο ρεπό στον Άρη
Την ευκαιρία να ξεκουραστούν έχουν οι ποδοσφαιριστές του Άρη, καθώς ο Μίχαελ Ένινγκ τους παραχώρησε ρεπό δύο ημερών.
Την ερχόμενη Τρίτη (25/02) θα επιστρέψουν στις προπονήσεις οι κίτρινοι.
Η ομάδα θα συγκεντρωθεί την Τρίτη (25/02) το απόγευμα και πάλι, προκειμένου να ξεκινήσει την προετοιμασία της για τον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου του φετινού πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ατρόμητο (01/03, 7 μ.μ.) στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:
«Σε διήμερο ρεπό βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ. Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν την Τρίτη (25/02).
Η προπόνηση θα είναι απογευματινή και θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Κλεάνθης Βικελίδης (01/03, 19:00), στο πλαίσιο της 26ης Αγωνιστικής (τελευταίας της κανονικής περιόδου) του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020».
- Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε τον θρύλο Σωτήρη Γκαβέζο (pics)
- Φιλικό στο Παγκρήτιο για την Εθνική Ελλάδας τον Ιούνιο
- Όλιβερ και Πινέιρο: Ο ένας χειρότερος από τον άλλον οι απαράδεκτοι διαιτητές του Ροσέτι
- Χωρίς Εμπαπέ η Ρεάλ κόντρα στη Μπενφίκα
- Εξανεμίζονται τα όνειρα του Νεϊμάρ για Μουντιάλ: «Ο Αντσελότι δεν θα τον καλέσει στα φιλικά»
- Η ανάλυση της Super League για τους αγωνιστικούς χώρους: «Σε άριστη κατάσταση»
- Οι διαιτητές της 23ης αγωνιστικής της Super League
- «Αξιολύπητος ζηλιάρης»: Απίθανο ξέσπασμα του Λάρκιν για τα σχόλια του Κουτλουάι για τον τραυματισμό του (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 25.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442