Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ρόμπερτσον : Μετάνιωσα για το σπρώξιμο στον πεσμένο Μέσι

Ρόμπερτσον : Μετάνιωσα για το σπρώξιμο στον πεσμένο Μέσι

Για την αψυχολόγητη ενέργειά του να σπρώξει τον Λιονέλ Μέσι κατά τη διάρκεια της ιστορικής ρεβάνς του «Άνφιλντ» ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα μίλησε ο Άντριου Ρόμπερτσον

Για το περιστατικό με τον Λιονέλ Μέσι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα για το δεύτερο σκέλος των περσινών ημιτελικών του Champions League μίλησε ο Άντριου Ρόμπερτσον.

Σε μια αψυχολόγητη κίνηση σε ανύποπτο χρόνο, ο σκωτσέζος αριστερός μπακ είχε σπρώξει τον Αργεντινό τη στιγμή που εκείνος βρισκόταν στο έδαφος, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στην Daily Mail, πάντως, ο άσος της Λίβερπουλ αποκάλυψε πως έχει μετανιώσει για τη συγκεκριμένη ενέργεια, καθώς, όπως παραδέχθηκε, δε συνηθίζει να αντιδρά με αυτόν τον τρόπο εντός του αγωνιστικού χώρου.

«Όταν κοιτάζω πίσω στο παρελθόν, δε μετανιώνω για πράγματα, γιατί θεωρώ πως όλα αυτά είναι εμπειρίες που διαμορφώνουν το ποιος είσαι και πού έχεις φτάσει. Αυτό το περιστατικό όμως με τον Μέσι το έχω μετανιώσει. Το ξαναείδα μετά και ένιωσα άσχημα.

Δεν το είχα σκεφτεί, ήταν μια νύχτα που δε σκεφτόσουν και απλώς παρασυρόσουν από το κλίμα της αναμέτρησης. Θυμάμαι πως όλοι είχαμε αυτήν τη νοοτροπία πως κανείς και τίποτα δε θα έμπαινε εμπόδιο στην προσπάθειά μας να φτάσουμε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν έπρεπε να το κάνω αυτό στον καλύτερο που έχει περάσει ποτέ από το άθλημα. Μετανιώνω γιατί δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος» ήταν τα λόγια του.

Θυμηθείτε το περιστατικό:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024