Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αναβλήθηκαν τρία ματς λόγω κορoναϊού στην Ιταλία

Αναβλήθηκαν τρία ματς λόγω κορoναϊού στην Ιταλία

Οι αναμετρήσεις Ίντερ-Σαμπντόρια, Βερόνα-Κάλιαρι και Αταλάντα-Σασουόλο που ήταν προγραμματισμένες για την Κυριακή αναβλήθηκαν

Με απόφαση της ιταλικής κυβέρνησης, τρία παιχνίδια της Serie A, προγραμματισμένα να διεξαχθούν σήμερα (23/2), αναβλήθηκαν και ο λόγος είναι η έξαρση του κοροναϊού στη γειτονική χώρα. Τα παιχνίδια που αναβλήθηκαν είναι τα Αταλάντα-Σασουόλο, Βερόνα-Κάλιαρι και Ίντερ-Σαμπντόρια.

Ο κοροναϊός έκανε την εμφάνιση του με τραγικό αποτέλεσμα δύο νεκρούς, 50 νέα κρούσματα (τα 39 στη Λομβαρδία) και 50 χιλιάδες ανθρώπους σε καραντίνα στη βόρεια Ιταλία.

Η έξαρση του ιού επηρέασε και την αθλητική δραστηριότητα στην Ιταλία και συγκεκριμένα στις περιοχές που έκανε την εμφάνιση του ο ιός, με περισσότερους από 150 αγώνες σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ να αναβάλλονται.

Μάλιστα ο πρόεδρος της ιταλικής ολυμπιακής επιτροπής, Τζιοβάνι Μαλαγκό, ζήτησε να αναβληθούν όλες οι αθλητικές εκδηλώσεις που είναι προγραμματισμένες στις περιοχές όπου εμφανίστηκαν τα κρούσματα του κοροναϊού.

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024