Η Γιουβέντους νίκησε 2-0 την Μπρέσια και έπιασε κορυφή, περιμένοντας το ντέρμπι Λάτσιο- Ίντερ να δει αν θα έχει συγκάτοικο. Εκτός έδρας πεντάρα της Φιορεντίνα στη Σαμπντόρια του Κλαούντιο Ρανιέρι, διπλό Ευρώπης για Πάρμα.
Η Γιουβέντους νίκησε 2-0 την Μπρέσια και έπιασε κορυφή, περιμένοντας το ντέρμπι Λάτσιο- Ίντερ να δει αν θα έχει συγκάτοικο. Εκτός έδρας πεντάρα της Φιορεντίνα στη Σαμπντόρια του Κλαούντιο Ρανιέρι, διπλό Ευρώπης για Πάρμα.
Η Γιουβέντους χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην ενδεκάδα της (δεν μπόρεσε έτσι να συνεχίσει το σερί των γκολ του), δεν δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο της 19ης Μπρέσια στο «Juventus Stadium».
Βέβαια όλα έγιναν πιο εύκολα από τη στιγμή που αποβλήθηκε ο Αγιέ στο 37′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Από το φάουλ ο Ντιμπάλα σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ, γράφοντας το 1-0.
Η «Μεγάλη Κυρία» πίεσε για να καθαρίσει το παιχνίδι και το πέτυχε στο 75′, με σκόρερ τον Κουαδράδο. Με τη νίκη αυτή οι γηπεδούχοι πήγαν στην πρώτη θέση (+3 από Ίντερ και +4 από Λάτσιο) και περιμένουν το ντέρμπι Λάτσιο-Ίντερ για να ξέρουν αν θα έχουν συγκάτοικο.
Η Φιορεντίνα έπειτα από πολύ καιρό έφτασε στη νίκη και μάλιστα ξεσπώντας με το ασύλληπτο 1-5 επί της Σαμπντόρια στο «Λουίτζι Φεράρις». Βλάχοβιτς, Κιέσα σκόραραν δις, με το ματς να κρίνεται από το ημίχρονο, όταν και βρέθηκαν μπροστά με 0-3.
Η Πάρμα επικράτησε 1-0 της Σασσουόλο στη Ρέτζιο Εμίλια, με τον Ζερβινιό να δίνει το τρίποντο στην ομάδα του, στέλνοντας τους «παρμέντσι» στην έκτη θέση!
H εικόνα της 24ης αγωνιστικής: Σάββατο 15 Φεβρουαρίου
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο Ολυμπιακός ήταν «αγκαλιά» με τη νίκη τη Βαλένθια, όμως δύο 2/3 βολές του Ντε Λαρέα με 2,9'' για τη λήξη και στη συνέχεια ένα άστοχο τρίποντο του εξαιρετικού ως τότε Φουρνιέ οδήγησαν σε ήττα....
Σχολιάζοντας την κομβική νίκη που πέτυχε ο Παναθηναϊκός επί της Ντουμπάι στο Σεράγεβο ο Εργκίν Αταμάν στάθηκε στην εξαιρετική εμφάνιση του Κέντρικ Ναν ειδικά στο 4ο δεκάλεπτο.