Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (06/2) η γνωστή ηθοποιός Ντόρα Μακρυγιάννη, απαντώντας για πρώτη φορά στις φήμες που τη θέλουν να έχει σχέση με τον Νίκο Οικονομόπουλο.
Η εντυπωσιακή ηθοποιός, την οποία παρακολουθούμε μέσα από τη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα», μίλησε μεταξύ άλλων και για τις φήμες που τη θέλουν να είναι ζευγάρι με τον Νίκο Οικονομόπουλο, διαψεύδοντάς τις.
Συγκεκριμένα η Ντόρα Μακρυγιάννη ανέφερε:
«Γελάω με αυτά που γράφουν. Γιατί ειδικά όταν δεν υπάρχει τίποτα, λέω ‘’πώς τα σκαρφίστηκαν;’’. Όταν διάβασα για τον Οικονομόπουλο παραξενεύτηκα. Γιατί αυτόν τον άνθρωπο τον γνώρισα για τρία λεπτά που πήγα στο καμαρίνι. Βγάλαμε μια φωτογραφία και αυτό ήταν. Φαντάσου πως δεν έχω χρόνο και δεν πηγαίνω στα μπουζούκια.
Ήταν μία από τις φορές που πήγα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ντόρα Μακρυγιάννη με τον παρουσιαστή να κάνει χιούμορ λέγοντας :
«Απαγορεύεται να βγάζει φωτογραφίες με τον Οικονομόπουλο και να ακούς Οικονομόπουλο».
Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε σχετικά η Ντόρα Μακρυγιάννη:
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας