Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κωνσταντίνος Καζάκος: Η αλήθεια για την κόντρα Αλίκης - Τζένης

Κωνσταντίνος Καζάκος: Η αλήθεια για την κόντρα Αλίκης – Τζένης

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος αποκάλυψε άγνωστες πτυχές μεγάλων ηθοποιών του ελληνικού κινηματογράφου, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει για την κόντρα μεταξύ της Αλίκης Βουγιουκλάκη και της Τζένης Καρέζη

Καλεσμένος την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (06/2) ο γνωστός ηθοποιός Κωνσταντίνος Καζάκος, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τους γονείς τους Κώστα Καζάκο και Τζένη Καρέζη, αλλά και τη σειρά «Το Κόκκινο Ποτάμι» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος αποκάλυψε άγνωστες πτυχές μεγάλων ηθοποιών του ελληνικού κινηματογράφου, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει και αν υπήρχε κόντρα μεταξύ της Αλίκης Βουγιουκλάκη και της Τζένης Καρέζη, των δύο μεγαλύτερων σταρ του ελληνικού κινηματογράφου.

Η κόντρα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Αναφορικά με όσα έχουν γραφτεί για την αιώνια κόντρα των δύο σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, ο Κωνσταντίνος Καζάκος, είπε:

«Δεν υπήρχε ποτέ κόντρα μεταξύ Αλίκης και Τζένης, υπήρχε ευγενής άμιλλα. Σαφώς και τις ένοιαζε ποια θα κάνει τα περισσότερα εισιτήρια, ποια θα κάνει το ένα και ποια θα κάνει το άλλο, αλλά ήταν φίλες, λέγανε τα προσωπικά τους… Ήταν μια χαρά, είχανε πάρα πολύ καλές σχέσεις πάντα, δεν υπήρξε ποτέ κόντρα. Αυτό ήταν ένα κολπάκι των media τότε».

Η ζωή με τη Τζένη Καρέζη και τον Κώστα Καζάκο

«Θηρίο ανήμερο ήταν. Ο μπαμπάς ήταν πολύ πιο cool», δήλωσε για πώς ήταν ως χαρακτήρας η μητέρα του.

«O μπαμπάς είναι ένας γλυκός αρκούδος που δείχνει πολύ απειλητικός που όταν πας κοντά σε κάνει μια αγκαλιά και η μαμά ήταν μία λέαινα», πρόσθεσε.

«Τους γονείς μου τους έχει ο κόσμος στην καρδιά του. Με κάνει περήφανο αυτό», εξομολογήθηκε ακόμα, ενώ ανέφερε ότι οι δικοί του νόμιζαν ότι θα γίνει μουσικός.

View this post on Instagram

-Και το παιδί; -Το παιδί!Θεωρώ το μεγαλύτερο σφάλμα της ζωής μου,που δεν έκανα δεύτερο παιδί.Με τη δουλειά,με όλα αυτά,με την ιδέα ότι είχαμε ήδη ένα παιδί.Εαν μπορούσα να ξαναρχίσω τώρα θα έκανα τρία παιδιά.Και όσο βλέπω τον Κωνσταντίνο να μεγαλώνει και να γίνεται το ωραίο πλάσμα που γίνεται,τόσο πιο έντονη νιώθω αυτή την επιθυμία,λέω,γιατί όχι ένα παιδάκι ακόμα! #τζενηκαρεζη#tzenikarezi (πληροφορία από τη διαχειρίστρια του αγαπημένου μου λογαριασμού στο Facebook Τζένη Καρέζη-Tzeni Karezi) 👩‍👦

A post shared by Τζένη Καρέζη/Tzeni Karezi (@tzeni_karezi_fanpage) on

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Κωνσταντίνος Καζάκος μίλησε και για μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου.

«Στο σπίτι μας ερχόταν όλο το θέατρο, όλη η διανόηση της χώρας, έχω γνωρίσει τους πάντες. Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος ήταν αγαπημένος μου, έπαιζε μαζί μου από τότε που ήμουν τεσσάρων χρονών, περνάγαμε πολύ καλά. Μου έκανε εκεί για τα αεροπλάνα και πώς κυνηγιούνται στον αέρα κι εγώ καθόμουν και τον κοιτούσα. Ήταν φοβερός ο Νιόνιος, αγάπη μεγάλη, πολύ γλυκός άνθρωπος. Πολλοί ηθοποιοί δεν έχουν πολύ καλό τέλος. Υπάρχει και η μοναξιά… Πολλές φορές για να κάνεις αυτή τη δουλειά χρειάζεται να βάλεις στην άκρη λίγο τη ζωή και αυτό μετά το πληρώνεις

Ο Ντίνος Ηλιόπουλος νομίζω πως ήταν ο καλύτερος ηθοποιός που είχαμε, ήταν στα πρότυπα των Αμερικάνων κωμικών τότε και καλύτερος από αυτούς. Τον Ανδρέα Μπάρκουλη τον γνώρισα πολύ πιο μετά και δεν ήταν και στα καλύτερά του τότε. Αλλά έχει αφήσει κι αυτός το σημάδι του στο σινεμά, το “κορίτσια, ο Μπάρκουλης” δεν το έχουν πει για άλλον. Και τον Νίκο Κούρκουλο ήξερα, ωραίος άνθρωπος».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα δήλωσε σχετικά ο Κωνσταντίνος Καζάκος

Στη συνέχεια η κουβέντα στράφηκε στη σειρά «Το Κόκκινο Ποτάμι», στην οποία ο Κωνσταντίνος Καζάκος πρωταγωνιστεί.

«Νομίζω ότι είναι η καλύτερή μου στιγμή», δήλωσε για τη σειρά.

«Με χαλάνε, μου ασπρίζουν τα μαλλιά, μου βάζουν ρυτίδες», αποκάλυψε για τον ρόλο του γιατρού Νικολαΐδη.

Αμέσως μετά, ο Κωνσταντίνος Καζάκος αναφέρθηκε στη στιγμή που πήγε να μιλήσει με τον Μανούσο Μανουσάκη για τον ρόλο και όταν τον είδε ο σκηνοθέτης του φάνηκε πολύ νέος.

Ο ηθοποιός του είπε την ηλικία του και ο Μανούσος τον χαρακτήρισε «νεό-γερο».

«Είμαι περήφανος», τόνισε για τη συμμετοχή του στη σειρά, ενώ παράλληλα, αναφέρθηκε στα θεατρικά του σχέδια αλλά και στην επιθυμία του 8χρονου γιου του να γίνει σαν τον μπαμπά του.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024