Και σε όποιον απαντήσει πως έχει ήδη ξεκινήσει, από τη μεριά μας θα του πούμε ότι αυτό δεν ισχύει, αφού η αρχή στο θώκο των Ερυθρόλευκων θα συμβεί από τη στιγμή που ο έλληνας τεχνικός θα φέρει στον Πειραιά την πρώτη μεταγραφή.
Αυτή η στιγμή λοιπόν έρχεται, με τον Ολυμπιακό να αποκτά τον Οκτάβιους Έλις, ο οποίος αφήνει τον Προμηθέα και το Eurocup για τους Ερυθρόλευκους και την Ευρωλίγκα.
Για να βρει κανείς έναν παίκτη με αυτά τα χαρακτηριστικά στο Λιμάνι πρέπει να ψάξει καιρό πίσω.
Ο Ράφα Μπενίτεθ στις δηλώσεις του μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ, υποστήριξε πως η ομάδα του ήταν «μέσα» στην διεκδίκηση της πρόκρισης για 70 λεπτά.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε δίκαιη την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού τονίζοντας πως η ομάδα του αντέδρασε τέλεια και πως απολαμβάνει το παιχνίδι.