Tο απόλυτο σοκ βίωσαν οι επιβάτες σε πτήση από την Αυστραλία προς τη Νέα Ζηλανδία, όταν ενημερώθηκαν ότι θα υπάρξουν καθυστερήσεις στις πτήσεις τους λόγω… ενός πύθωνα.
Συγκεκριμένα, το τεράστιο φίδι ταξίδεψε από το Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας στο Κουίνσταουν της Νέα Ζηλανδία, σύμφωνα με τη Daily Mail.
Έπεσε στον διάδρομο του αεροδρομίου
Με το που προσγειώθηκε το αεροπλάνο, το ερπετό έπεσε από το τζετ στον διάδρομο προσγείωσης – απογείωσης.
Το ερπετό έμεινε αρχικά απαρατήρητο μέχρι την στιγμή που ο πιλότος της επόμενης πτήσης, λίγο πριν απογειωθεί, παρατήρησε ένα «παράξενο αντικείμενο» και ενημέρωσε τον πύργο ελέγχου.
«Οι αξιωματικοί μας εξέτασαν προσεκτικά το τζετ για να επιβεβαιώσουν ότι ήταν το μοναδικό φίδι», δήλωσε ένας εκπρόσωπος του αεροδρομίου.
Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, το φίδι αποκεφαλίστηκε με ένα φτυάρι, ωστόσο οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου το αρνήθηκαν.
Σύμφωνα με το αεροδρόμιο, ένας ειδικός σε άγρια ζώα προχώρησε σε ευθανασία στον πύθωνα, ο οποίος τελικά έμελλε να πετάξει για πρώτη και τελευταία φορά στη ζωή του.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας