Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιλένια Ουίλιαμς : Μιλά ανοιχτά για τον χωρισμό της με τον Ουγγαρέζο

Ιλένια Ουίλιαμς : Μιλά ανοιχτά για τον χωρισμό της με τον Ουγγαρέζο

H Ιλένια Ουίλιαμς Μιλά πρώτη φορά on camera για τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

H Ιλένια Ουίλιαμς φαίνεται πως έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Το ζευγάρι μετά από πέντε χρόνια σχέσης αποφάσισε να χωρίσει πριν από λίγο καιρό, τη στιγμή που πολλοί ήταν εκείνοι που τους ήθελαν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, επισημοποιώντας τη σχέση τους.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε ανακοινώσει το χωρισμό τους, στο αέρα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, στην οποία εμφανίζεται και ο ίδιος.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε πει:

«Θα το πω σε ένα οικείο περιβάλλον, γιατί ξέρετε πόσο πολύ σας αγαπάω. Είμαστε μια οικογένεια εδώ… Για να σταματήσω και την όποια συζήτηση μπορεί να ξεκινήσει που μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση και την Ιλένια και την οικογένειά της, γιατί για εμένα είναι προτεραιότητα αυτό… Δεν είμαστε πια μαζί. Οι άνθρωποι έτσι είναι.

Μετά από πέντε χρόνια ή σταματούν ή προχωρούν… Αποφασίσαμε να σταματήσουμε να είμαστε μαζί. Αυτό. Θέλω να το πω εδώ, που νιώθω οικεία με εσάς, για να μην το ξαναπώ μετά…»!

Η Ιλένια Ουίλιαμς καιρό μετά τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο μίλησε στην κάμερα του Happy Day και υπογράμμισε:

https://www.instagram.com/p/B24EuxPovgB/?utm_source=ig_web_copy_link

«Διαχωρίζω τα επαγγελματικά από τα προσωπικά μου…»!

Τι απάντησε όμως όταν ο ρεπόρτερ την ρώτησε: «Έχετε μιλήσει με τον Δημήτρη γιατί ήταν μία δύσκολη χρονιά για εκείνον και με την απώλεια της μητέρας του και με το ατύχημα…».

Η Ιλένια Ουίλιαμς μεταξύ άλλων τόνισε:

«Δεν θα το έλεγα δημοσίως αν μιλάω με τον Δημήτρη ή όχι μετά τον Δημήτρη… Τι συμβαίνει από εδώ και στο εξής είναι θέμα καθαρά δικό μας και δεν θα έμπαινα σε αυτή την διαδικασία ποτέ αν μιλάμε ή δεν μιλάμε να το αναλύσω και να το συζητήσω»!

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024