Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Ανιστον μαζί για τα Χριστούγεννα

Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Ανιστον μαζί για τα Χριστούγεννα

Η Τζένιφερ Άνιστον και ο Μπραντ Πιτ αποδεικνύουν πως οι πρώην μπορεί να είναι φίλοι.

Τζένιφερ Άνιστον και Μπραντ Πιτ αποδεικνύουν για ακόμα μία φορά ότι είναι πολύ καλοί φίλοι.

Μπορεί να μη μιλάει πολύ με τον Τζαστίν Θερού, τον πρώην σύζυγό της, όπως και ο Μπραντ Πιτ με την Ατζελίνα Τζολί, μεταξύ τους όμως έχουν πάντα μια πολιτισμένη σχέση.

Η Τζένιφερ Άνιστον και ο Μπραντ Πιτ υπήρξαν ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια του Χόλιγουντ και έχουν τελικά παραμείνει φίλοι, παρά το γεγονός ότι το διαζύγιό τους έπεσε σαν βόμβα στο Χόλιγουντ.

Το χριστουγεννιάτικο πάρτι της Άνιστον

Βέβαια η ιστορία είναι παλιά, από το 2005, οπότε ο Μπραντ Πιτ, μετά το θυελλώδες διαζύγιό του με την Αντζελίνα Τζολί, βρέθηκαν στο σπίτι της πρώτης στο ετήσιο πάρτι που κάνει για τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου της.

«Η Τζένιφερ Άνιστον λατρεύει την συγκεκριμένη εποχή και το πάρτι αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα της» τόνισε ένας φίλος της προσθέτοντας ότι στο πάρτι της μεταξύ άλλων ήταν καλεσμένοι οι Γκουίνεθ Πάλτροου, Κέιτ Χάντσον και Τζίμι Κίμελ.

Οι διάσημοι καλεσμένοι κατέκλυσαν το σπίτι της αλλά ούτε ίχνος της γιορτής δεν εμφανίστηκε στα social media.

Το πρώην ζευγάρι βρέθηκε πάλι μαζί στα γενέθλια της Τζένιφερ Άνιστον τον περασμένο Φεβρουάριο.

«Έχουν περάσει τόσα πολλά μετά τον γάμο τους»

«Η Άνιστον συμπεριέλαβε τον πρώην σύζυγό της στην λίστα των καλεσμένων πριν από λίγες εβδομάδες και ο Μπραντ Πιτ που ήταν στην πόλη εκείνη την περίοδο, επέλεξε να παραβρεθεί» είχε δηλώσει μια πηγή στο Entertainment Tonight εκείνη την εποχή.

«Αν και δεν μίλησαν και πολύ, αρκετοί τον είδαν να την αγκαλιάζει. Έχουν περάσει τόσα πολλά μετά τον γάμο τους και σχεδιάζουν να μείνουν φίλοι για μια ζωή» είπε μια πηγή στο site.

«Δεν υπάρχουν άσχημα συναισθήματα μεταξύ τους. Και οι δύο συνειδητοποιούν πως κάθε φορά που συναντιούνται, οι άλλοι θα μιλάνε για επανένωση» πρόσθεσε η πηγή.

Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Ανιστον αποχαιρετούν μια καλή χρονιά

Όπως λένε όσοι γνωρίζουν από τότε έχουν μιλήσει πολλές φορές στο τηλέφωνο, ενώ αυτή η χρονιά ήταν ιδιαιτέρως καλή και για τους δυο με τον Μπραντ Πιτ να θριαμβεύει μαζί με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο στην ταινία του Ταραντίνο και τη Τζένιφερ Άνιστον να πρωταγωνιστεί σε μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές το The morning show με την Ρις Γουίδερσπουν, ενώ η είσοδός της στον κόσμο του Instagram προκάλεσε τη φρενίτιδα των fans της που έγιναν 20 εκατομμύρια σε λίγες μόνο ημέρες.

Κάθε φορά που συναντιούνται, όλοι θα μιλάνε για επανένωση, και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν και οι δυο, αλλά η αλήθεια βρίσκεται πολύ μακριά.

Όταν ο Μπραντ Πιτ βρίσκεται στο Λος Άντζελες και η Τζένιφερ Άνιστον το γνωρίζει τον καλεί σε τέτοιες γιορτινές περιστάσεις, καθώς δεν υπάρχουν μεταξύ τους άσχημα συναισθήματα.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024