Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διαζύγιο για το πιο λαμπερό ζευγάρι του Χόλιγουντ, τους Τζένιφερ Ανιστον και Μπραντ Πιτ

Διαζύγιο για το πιο λαμπερό ζευγάρι του Χόλιγουντ, τους Τζένιφερ Ανιστον και Μπραντ Πιτ

«Φιλαράκια», όπως ακριβώς στο ομώνυμο σήριαλ όπου διατηρούσε πρωταγωνιστικό ρόλο, θα είναι στο εξής η Τζένιφερ Ανιστον και ο Μπραντ Πιτ, ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια του Χόλιγουντ, μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους έπειτα από 4,5 χρόνια γάμου.

88

«Φιλαράκια», όπως ακριβώς στο ομώνυμο σήριαλ όπου διατηρούσε πρωταγωνιστικό ρόλο, θα είναι στο εξής η Τζένιφερ Ανιστον και ο Μπραντ Πιτ, ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια του Χόλιγουντ, που ανακοίνωσαν το Σάββατο τον χωρισμό τους έπειτα από 4,5 χρόνια γάμου.

«Θέλουμε να ανακοινώσουμε ότι μετά από επτά χρόνια που είμαστε μαζί αποφασίσαμε να χωρίσουμε και επίσημα» αναφέρουν στην κοινή ανακοίνωσή τους που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του περιοδικού People.

«Για όσους παρακολουθούν αυτά τα πράγματα, θέλουμε να εξηγήσουμε ότι ο χωρισμός μας δεν σχετίζεται με τις εικασίες που προέβαλαν οι λαϊκές εφημερίδες. Η απόφαση αυτή είναι το αποτέλεσμα μακράς σκέψης. Παραμένουμε φίλοι, αγαπούμε βαθιά και θαυμάζουμε ο ένας τον άλλο. Σας ζητούμε εκ των προτέρων να επιδείξετε ευγένεια και ευαισθησία τους επόμενους μήνες» καταλήγει η ανακοίνωση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 41χρονος Πιτ και η 35χρονη Ανιστον είχαν γνωριστεί κατά τη διάρκεια ενός δείπνου το 1998 έπειτα από συνεννόηση των ατζέντηδων των δύο ηθοποιών και παντρεύτηκαν δύο χρόνια μετά, τον Ιούλιο του 2000, σε μια κλειστή τελετή στο Μαλιμπού της Καλιφόρνιας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024