Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου

Αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου

Συνεχίζετε να νιώθετε απάθεια και αδιαφοριά ενώ θα έπρεπε να κάνετε πράγματα να εξελιχθείτε κι άλλο

Αδράνεια, βαρεμάρα και έλλειψη αυτοπεποίθησης για τα περισσότερα ζώδια. Το θέμα είναι πως πρέπει όλοι να κατανοήσουν ότι τίποτα δε θα αλλάξει αν δεν πάρουν πρωτοβουλίες γενικά. Πρωτοβουλία και προσπάθεια ίσον με πρόοδο.

Κριός

Η συμπαράσταση που δέχεστε από τον σύντροφο σας είναι μεγάλη και σας εκπλήσσει. Δώστε ευκαιρία στη σχέση σας και όλα θα εξελιχθούνε περίφημα.

Ταύρος

Έτοιμοι για σχέση και μονιμοποίηση. Θα είστε σε ετοιμότητα για νέες επαγγελματικές καταστάσεις που θα σας κάνουν να ανεβείτε κοινωνικά.

Δίδυμοι

Δείξτε τον αληθινό σας εαυτό αν θέλετε να σας εκτιμούν και οι υπόλοιποι. Μη μένετε στην αδράνεια διαφορετικά δε θα αλλάξει κάτι.

Καρκίνος

Έχετε όλη τη διάθεση να κάνετε αυτό που θέλετε. Να είστε ήρεμοι και να έχετε την αυτοπεποίθηση ότι είστε άψογοι όπως είστε ήδη. Πιστέψτε στον εαυτό σας.

Λέων

Θάρρος και πρωτοβουλίες πρέπει να δείξετε διότι διαφορετικά τίποτα δε θα αλλάξει από τη ρουτίνα σας. Κυριολεκτικά εξαρτάται από εσάς το να μη βαριέστε.

Παρθένος

Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε όταν έχετε να ασχοληθείτε με δουλειές και ερωτικά. Πρέπει όμως να μην γίνεστε σκληροί με τους άλλους, ούτε με τον εαυτό σας.

 

Ζυγός

Είστε χαλαροί και ήρεμοι ενώ παράλληλα βαριέστε.Πάντα βρίσκεστε στα σύννεφα, μα σήμερα μπορεί να παρεξηγηθείτε για αυτήν σας την ανεμελιά.

Σκορπιός

Σκέφτεστε σοβαρά την αγορά μεταφορικού μέσου και η συγκεκριμένη μέρα προσφέρεται για έρευνα, καθώς μια μεγάλη ευκαιρία σας κυνηγά. Είστε αρκετά χαρούμενοι.

Τοξότης

Φροντίστε τους γύρω σας και κάντε όλες εκείνες τις συζητήσεις, που μπορούν να τους ηρεμήσουν. Οι δικοί σας χρειάζονται την στήριξη σας. Δώστε τους περισσότερη προσοχή.

Αιγόκερως

Ένας κοντινός προορισμός μπορεί να είναι το διαβατήριο σας για καλύτερη ψυχολογία και άφθονο ερωτισμό με το ταίρι σας.

Υδροχόος

Η επικοινωνία με συναδέλφους και συνεργάτες είναι αυξημένη, με σκοπό να περνάτε ένα πολύ δημιουργικό επαγγελματικό διάστημα.

Ιχθύς

Η Πανσέληνος μοιάζει να σας ταρακούνησε αρκετά και ήδη έχετε πάρει σημαντικές αποφάσεις για τα ερωτικά σας.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024