Η επιτυχία του Ολυμπιακού και η αποτυχία του ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ θεωρεί ως επιτυχία το γεγονός ότι έφυγε αλώβητος από το «Καραϊσκάκης». Όμως, ο Ολυμπιακός είναι αυτός ο οποίος έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί για το μέλλον στο πρωτάθλημα
Μετά από 12 αγωνιστικές, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ισοβαθμούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς.
Ασφαλώς το «Χ» στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θεωρείται πιο θετικό για τον φιλοξενούμενο, αφού στο δεύτερο γύρο το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Τούμπα.
Ωστόσο, σε μία σεζόν που ο τίτλος του πρωταθλητή θα κριθεί στη διαδικασία των Play Offs, τα δύο ματς της κανονικής διάρκειας έχουν μικρότερη σημασία συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές.
Όμως, με μία αντικειμενική σκοπιά, το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός βγάζει τον πρώτο γύρο στην κορυφή έχει την αξία του.
- ΑΟ Θύρας – Πανιώνιος Betsson 1-3: Οι «κυανέρυθρες» σήκωσαν το πρώτο Κύπελλο της ιστορίας τους (vids)
- Μουκουντί: «Είναι σημαντική η νίκη, ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο κόντρα στην ΑΕΛ»
- Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Σίτι 1-3: Ο Μαρμούς «έστειλε» τους «Πολίτες» στους «8» του FA Cup
- Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα 0-1: «Διπλό» τίτλου για τη «Μπάρτσα» με οδηγό τον Γιαμάλ
- Σάκκαρη – Τάγκερ 2-0: Άνετη πρόκριση για τη Μαρία στους «32» του Indian Wells
- Γιαντράν – Παναθηναϊκός 4-5 πεν. (22-22 κ.δ): Στους «8» του Euro Cup το «τριφύλλι»!
- Καλαμάτα: Η αποθέωση για την άνοδο στη Super League άρχισε από τα… Μεγάρα! (vid+pics)
- Νέα πρωτιά ο Καραλής στη Ρουέν και… παραλίγο νέο ρεκόρ!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 0θ.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/raul-escobar-xP2-OoPaz6k-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442