Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βαρούχας : Υπήρξε παράβαση στην ανατροπή του Ποντένσε - Δεν δόθηκε πέναλτι στον Ολυμπιακό

Βαρούχας : Υπήρξε παράβαση στην ανατροπή του Ποντένσε – Δεν δόθηκε πέναλτι στον Ολυμπιακό

Ο Παναγιώτης Βαρούχας επιβεβαίωσε το προφανές: ότι στο μαρκάρισμα του Καντουρί στον Ποντένσε, στο 48', ο Ολυμπιακός δικαιούνταν ακόμα ένα πέναλτι

Ακόμα και αυτοί οι οποίοι δεν… χαρίζουν το παραμικρό στον Ολυμπιακό, επιβεβαιώνουν το προφανές: ότι στο μαρκάρισμα του Καντουρί στον Ποντένσε στο 48′ υπάρχει παράβαση.

Σίγουρα, ο Παναγιώτης Βαρούχας δεν μπορεί να χρεωθεί ως φίλα προσκείμενος στον Ολυμπιακό.

Όμως, και αυτός παραδέχτηκε ότι ο ισπανός διαιτητής έπρεπε να υποδείξει πέναλτι.

Ο Βαρούχας μίλησε στον ΣΠΟΡ Fm για τη διαιτησία του παιχνιδιού Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και εξήγησε ότι ο Ποντένσε ανατρέπεται και ο διαιτητής όφειλε να σφυρίξει το πέναλτι.

Φυσικά, δεν υπάρχει καμία υπόνοια για το πέναλτι που πήρε ο Ποντένσε από τον Γιαννούλη στο 63′, αφού η φάση είναι πεντακάθαρη.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Βαρούχα:

«Έχουμε ένα πέσιμο παίκτη του ΠΑΟΚ στο 19’ που δεν είναι παράβαση, όπως και ένα χέρι του Ομάρ, καθώς η μπάλα πηγαίνει ψηλά στον ώμο. Στο αλληλοσπρώξιμο στην περιοχή του Ολυμπιακού σωστά δεν δίνεται κάτι. Στο γκολ του ΠΑΟΚ δεν είναι κανένας παίκτης οφσάιντ. Ο Ολυμπιακός ζητά δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μπίσεσβαρ στο 42’, αλλά δεν είναι καν φάουλ, γιατί η μπάλα πηγαίνει από τον ώμο στο χέρι του. Στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να δοθεί μια κάρτα στον Ποντένσε, γιατί πηγαίνει με τον αγκώνα στο πρόσωπο του Γιαννούλη. Στο 48’ υπήρχε παράβαση στην ανατροπή του Ποντένσε και δεν δόθηκε, ούτε από το VAR.

Στο 63’ ο Γιαννούλης ανατρέπει καθαρά τον Ποντένσε και είναι πέναλτι που σωστά δόθηκε. Δεν έχει σημασία που έκανε 2-3 βήματα μετά το τάκλιν, γιατί χάνει την ισορροπία του από το μαρκάρισμα. Σωστά δόθηκε κίτρινη κι όχι κόκκινη στον Γκιγέρμε που πήγε να πάρει γρήγορα την μπάλα μετά το εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Να σημειώσουμε και μια άλλη φάση σε γύρισμα του Ομάρ στον Σα. Ο τερματοφύλακας στο κοντρόλ που κάνει με τα πόδια, αν του φύγει η μπάλα και πηγαίνει προς τα δίχτυα έχει δικαίωμα να την πιάσει με τα χέρια. Πρόκειται για τροποποίηση του κανονισμού που έγινε το καλοκαίρι».

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024