Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέθεσε μήνυση εναντίον της εταιρείας που ήταν υπεύθυνη για να ανακαίνιση τη βίλας του στο Μιλγουόκι.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα αναφέρει το «tmj4», ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υποστηρίζει πως η δουλειά δεν έγινε όπως έπρεπε, με αποτέλεσμα το έργο να μην έχει παραδοθεί στην κατάσταση που είχαν συμφωνήσει οι δυο πλευρές.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φέρεται να πλήρωσε 238.154 δολάρια για τη βίλα, η οποία δεν ανακαινίστηκε όπως έπρεπε.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγόρασε το σπίτι του πρώην συμπαίκτη του Μίρζα Τελέτοβιτς ,αξίας 1,8 εκατομμυρίων δολαρίων.
Η βίλα που αγόρασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο River Hill με κήπο η οποία έχει 5 κρεβατοκάμαρες και 7 μπάνια.
Είναι ένας συνδυασμός της παλαιάς μαγείας και των απαιτήσεων ενός νέου αγοραστή, έχει πισίνα, ξενώνα, κινηματογράφο, game room, κελάρι για κρασιά και όλες τις ανέσεις που χρειάζεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά και η οικογένεια του.
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της βίλας που αγόρασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο:
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».