Ο Αντετοκούνμπο «κατεδαφίζει» την μπασκέτα και… εκτοξεύεται στην κορυφή του Top 10
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «γκρέμισε» την μπασκέτα μετά από εξαιρετική ασίστ του Ντόντε Ντι Βιντσέντζο και η φάση από τη νίκη των Μπακς επί των Μπουλς είναι πρώτη στο Top 10
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν καταπληκτικός για ακόμα μία βραδιά και οδήγησε εκ του ασφαλούς τους Μιλγουόκι Μπακς σε νίκη με 115-101 στο Σικάγο επί των Μπουλς.
Ο Αντετοκούνμπο είχε 33 πόντους (5/12 βολές, 11/16 δίποντα και 2/6 τρίποντα), 10 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 κλεψίματα, 1 τάπα και 8 λάθη σε 34 λεπτά συμμετοχής.
Αυτό ήταν το 13ο σερί νταμπλ-νταμπλ του Greek Freak, ένα σερί που «τρέχει» μόνος του τη φετινή σεζόν αφού κανείς άλλος δεν έχει φτάσει σε τέτοιο συνεχόμενο αριθμό νταμπλ – νταμπλ τη φετινή σεζόν.
Σε μία από τις πολλές εντυπωσιακές στιγμές του, ο Αντετοκούνμπο… κατεδάφισε τη ρακέτα των Μπουλς. Και αυτό του το κάρφωμα βρέθηκε στην κορυφή του Top 10 της βραδιάς.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Άλεκ Πίτες συνεχίζονται, με τους Ισπανούν να γράφουν για τον πιθανό επόμενο σταθμό της καριέρας του Αμερικανού φόργουορντ του Ολυμπιακού.
Το NBA ολοκλήρωσε την έρευνά του και έκρινε ότι δεν συντρέχει λόγος για κυρώσεις στους Μιλγουόκι Μπακς, όταν επέλεξαν να μην αγωνιστεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στα τελευταία ματς της regular season.
Το πρώτο βήμα πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2027 θέλει να κάνει το απόγευμα της Τετάρτης (13/5, 19:30) η Εθνική χάντμπολ των ανδρών, απέναντι στην Ολλανδία.