ΑΕΚ: Στην αποστολή ο Μάνταλος, έξω ο Μπακάκης (pic)
Ο Νίκος Κωστένογλου γνωστοποίησε την αποστολή της ΑΕΚ για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ (19:30), με τον Πέτρο Μάνταλο να δίνει κανονικά το παρών. Απών ο Μιχάλης Μπακάκης.
Η ΑΕΚ υποδέχεται αύριο τον Ατρόμητο (19:30) και στην «Ένωση» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και τα θετικά αποτελέσματα, έπειτα από την ήττα στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Ο Νίκος Κωστένογλου είδε τον αρχηγό της ΑΕΚ, Πέτρο Μάνταλο να δηλώνει παρών στην αποστολή για το κρίσιμο ματς με τους Περιστεριώτες. Αντίθετα ο Μιχάλης Μπακάκης έμεινε εκτός αποστολής, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
«Ο Μάνταλος προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα για δεύτερη σερί μέρα και έτσι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή αλλά αντίθετα, ο Μπακάκης έκανε ατομικό πρόγραμμα, κάτι που ίσχυσε και για τους Βασίλη Μπάρκα και Βίκτωρα Κλωναρίδη.
Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Νίκος Κωστένογλου ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (19.30) αγώνα με τον Ατρόμητο, στο ΟΑΚΑ.
Σε αυτές βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Παουλίνιο, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Ντέλετιτς, Αλμπάνης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μπότος, Γιούσης, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Ολιβέιρα».
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Ντέρμπι «αιωνίων» στο κλειστό της Λεωφόρου, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στις 15:00 για τον πρώτο ημιτελικό των play offs της Α1 μπάσκετ γυναικών