Κρήτη : Νεκρή ανασύρθηκε 77χρονη λουόμενη στο Πλακιά
Λίγες μέρες μετά τον θάνατο του 35χρονου τουρίστα στις Γούβες από πνιγμό, την Τετάρτη στο Νομό Ρεθύμνης πνίγηκε 77χρονη αλλοδαπή στο Γαυγιοτολίμανο του Πλακιά.
Νέο περιστατικό πνιγμού σημειώθηκε χθες κατά τις μεσημβρινές ώρες στην Περιοχή του Πλακιά του Δήμου Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο.
Λίγες μέρες μετά τον θάνατο του 35χρονου τουρίστα στις Γούβες από πνιγμό, την Τετάρτη στο Νομό Ρεθύμνης πνίγηκε 77χρονη αλλοδαπή στο Γαυγιοτολίμανο του Πλακιά.
Διαβάστε περισσότερα εδώ
- Το τελευταίο riff των Megadeth – Μια «εξομολόγηση» του Ντέιβ Μαστέιν μετά από 40 χρόνια μέταλ
- Σχέση: Πέντε «μυστικά» που δείχνουν ότι ταιριάζετε
- Τσίπρας: Ολική ρήξη με το καθεστώς Μητσοτάκη – Σαρωτικές αλλαγές για ένα νέο κράτος για όλους
- Τρίμηνο-φωτιά για τα εργασιακά: Θα φέρει ο «κούκος» της Κοινωνικής Συμφωνίας την άνοιξη στους μισθούς;
- Από την Γροιλανδία, έως την Ουκρανία – Η αμήχανη Ευρώπη στις «μυλόπετρες» της Realpolitik του Τραμπ
- Δίχτυ προστασίας για τα ελληνικά προϊόντα από τη Mercosur
- Τα βαριά πρόστιμα «έκοψαν» το ποτό
- Υπάρχουν πόλεις που έχουν χάσει τελείως τον χαρακτήρα τους; Μια νέα μελέτη μας δίνει απαντήσεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)























































![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)


















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442