Η επαγγελματική της καριέρα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, έχει δίπλα της φίλους που την αγαπούν και μοιάζει πιο όμορφη από ποτέ. Αυτό το συναίσθημα θέλησε να μεταδώσει με πολύ χιούμορ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Σε μια στιγμή κεφιού η Κοκκίνου άρχισε να τραγουδά και να χορεύει με τον Μαρίνο και την Παυλίδου, ενώ η Μπότση που βιντεοσκοπούσε ακούγεται να γελάει ξεκαρδιστικά.
Στη σχετική ανάρτηση η τραγουδίστρια έγραψε: «Κυριακή γιορτή και σχόλη να ‘ταν η βδομάδα όλη…!!! Με γέλιο κέφι και χορό υποδεχτήκαμε τον Σεπτέμβριο. Καλό μήνα!!!».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.