Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στα μεταγραφικά της ΑΕΚ και συγκεκριμένα στην υπόθεση απόκτησης στόπερ.
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποφάσισε το οριστικό διαζύγιο με τον Ούρος Τσόσιτς ο οποίος θα μείνει άμεσα ελεύθερος και πλέον η ΑΕΚ ψάχνεται πολύ έντονα για την απόκτηση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού.
Σύμφωνα με την Sporday, το θέμα αυτό χειρίζεται εξ ολοκλήρου ο Ίλια Ίβιτς ο οποίος τρέχει να προλάβει τα στενά χρονικά περιθώρια που έχουν απομείνει για μεταγραφές παικτών που δεσμεύονται με συμβόλαια.
Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής έχει αυξημένο φόρτο εργασίας με το… καλημέρα καθώς παράλληλα επεξεργάζεται και τα δεδομένα ώστε να προχωρήσει το ταχύτερο δυνατό και η πρόσληψη νέου τεχνικού για τους κιτρινόμαυρους.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η Νιγηρία του Μπρούνο Ονιεμαέτσι επικράτησε στα πέναλτι της Αιγύπτου με 4-2 (0-0 κανονική διάρκεια) και κατέκτησε την 3η θέση στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Μοιραίοι για τους «Φαραώ» Σαλάχ και Μαρμούς.
Όσα είπαν Θοδωρής Βλάχος και Αριστείδης Χαλυβόπουλος μετά την εύκολη νίκη της Εθνικής πόλο των Ανδρών επί της Τουρκίας, στο ξεκίνημα του Β' γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο του Βελιγραδδίου.
Σθεναρή αντίσταση από τη Νότιγχαμ Φόρεστ απέναντι στην πρωτοπόρο της Premier League Άρσεναλ, την οποία κράτησαν στο μηδέν (0-0) για την 22η αγωνιστική.