Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές αρχές της Κύπρου καθώς, χθες Πέμπτη, το απόγευμα στην περιοχή Γέρι της Λευκωσίας βρέθηκε νεκρό, στο διαμέρισμα που διέμενε με την μητέρα του, ένα αγοράκι, μόλις 12 ετών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτυχο αγοράκι έφερε τραύματα από μαχαίρι ενώ στο ίδιο διαμέρισμα βρέθηκε και η μητέρα του, σε αναίσθητη κατάσταση.Το αγοράκι φέρεται να σκότωσε η ίδια του η μητέρα, η οποία μεταφέρθηκε από τις αρχές, σοβαρά τραυματισμένη, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, καθώς επιχείρησε να δώσει τέλος στην ζωή της.
Η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη.
Στο σημείο της οικογενειακής τραγωδίας βρέθηκε και ο σύζυγος της μητέρας ενώ έσπευσε και ο ιατροδικαστής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για γυναίκα από την Ρωσία, παντρεμένη με Ελληνοκύπριο.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας