Κοντά στην ΑΕΚ σε ακόμη μία προετοιμασία θα βρεθεί ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος. Όπως ενημέρωσε η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ, ο Αγγελόπουλος θα μεταβεί την Παρασκευή (30/8) στην Πορταριά για να παρακολουθήσει τη δουλειά που γίνεται ενόψει της νέας σεζόν.
Η ενημέρωση της ΑΕΚ:
«Η «Βασίλισσα» δεν θα μείνει μόνη, ήτοι χωρίς το διοικητικό ηγέτη της, σε ακόμη μία προετοιμασία.
Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ ΒC, Μάκης Αγγελόπουλος, αναμένεται να ταξιδέψει στην Πορταριά, την ερχόμενη Παρασκευή (30/08), οπότε και θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους προπονητές και να δει από κοντά τους παλαιούς και αρκετούς νέους παίκτες της ομάδας».
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Ο Μόντε Μόρις αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε λόγο για βαρύ διάστρεμμα το οποίο έχει υποστεί ο Αμερικανός.