Ο Πορτογάλος τεχνικός «βάζει» στο πλάνο Ελ Αραμπί και Σουντανί και βλέπει την ομάδα του σε άλλο επίπεδο με την προσθήκη των δύο Αφρικανών. Τα γκολ, οι καλές συνεργασίες και το σχέδιο για επίθεση με… χίλιους τρόπους
Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Κράσνονταρ το βράδυ της Τετάρτης στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και στις 24 του μήνα ξεκινά το πρωτάθλημα με τους ερυθρόλευκους να φιλοξενούν τον Αστέρα Τρίπολης.
Στις 27 του μήνα ο Ολυμπιακός θα δώσει την ρεβάνς με την Κράσνονταρ στην Ρωσία και ο τεχνικός της ομάδας του λιμανιού, Πέδρο Μαρτίνς θέλει όλη την ομάδα του να είναι σε εγρήγορση.
Με δύο γκολ και μία ασίστ του Μπρούνο Φερνάντες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε με 4-1 από την έδρα της καταδικασμένης Γουλβς που σκόραρε μετά τον Οκτώβριο.
Η αρχή μιας νέας εποχής που κατέληξε σε αποτυχία, με τον Χάμιλτον να μην καταφέρνει ούτε νίκη ούτε podium και τον Λεκλέρ να παραμένει η μόνη ελπίδα της Scuderia