Άμα διαβάσεις μερικά δημοσιεύματα θα πιστέψεις ότι ο Ιβάν Σαββίδης σχεδόν έκανε χάρη στους απολυμένους δημοσιογράφους από το «Έθνος».
Γράφουν για το πόσο καλές είναι οι αποζημιώσεις, για το πώς είναι «εθελούσια έξοδος», για το πόσο έγινε φροντίδα να είναι λίγες, για το πώς όλα αυτά θυμίζουν τις «καλές εποχές» του ελληνικού Τύπου.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας