Επιχείρηση απεγκλωβισμού ορειβάτη στον Όλυμπο
Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Λούκι στον Όλυμπο και στο σημείο βρίσκονται δέκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.
Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό ορειβάτη που έπεσε σε χαράδρα βάθους 30 μέτρων στον Όλυμπο.
Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Λούκι στον Όλυμπο και στο σημείο βρίσκονται δέκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας είναι περίπου 60 ετών και έχει τραυματιστεί σοβαρά.
Πρόκειται για Έλληνα, ο οποίος πραγματοποιούσε αναρρίχηση μαζί με άλλα άτομα στην περιοχή Λούκι σε υψόμετρο 2.900 μέτρων.
Σε εξέλιξη επιχείρηση #απεγκλωβισμού ατόμου, ύστερα από πτώση του, στην περιοχή Λούκι Ολύμπου. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 29, 2019
- Ισραήλ: Καλείται από το Συμβούλιο της Ευρώπης να εγκαταλείψει το νομοσχέδιο για τη θανατική ποινή
- 3 άμαχοι νεκροί στην Ουκρανία, ανάμεσά τους 13χρονος, και ένας στη νοτιοανατολική Ρωσία
- Ισραήλ: «Βαθιά ανησυχία» από Γερμανία, Γαλλία, Βρετανία και Ιταλία για σχέδιο διεύρυνσης της θανατική ποινής
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Σχέδιο για Αγιο Φως κανονικά το Πάσχα
- Λάρισα: 78χρονος απείλησε οδηγό λεωφορείου με οπλισμένο ψαροντούφεκο
- Γιορτή σήμερα 30 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 30.03.2026]
- Περισσότερους από 1.200 νεκρούς θρηνεί ο Λίβανος – Το Ισραήλ κινείται για την κατοχή του νοτίου μέρους της χώρας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 30.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/paul-pastourmatzis-36plOdZK_uY-unsplash-315x220.jpg)



![Μέση Ανατολή: Πώς ο πόλεμος μπορεί να πυροδοτήσει παγκόσμια επισιτιστική κρίση [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2022/06/ot_sithra34-2-300x300.png)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442