Παναθηναϊκός : Στην Αγγλία για Ρόμπερτς ο Νταμπίζας
Ο Νίκος Νταμπίζας φέρεται να ταξίδεψε χθες το απόγευμα στην Αγγλία και το Νιούκαστλ για να συζητήσει με τις «καρακάξες» για την απόκτηση του Καλούμ Ρόμπερτς.
Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως δεν το βάζει κάτω για την περίπτωση του Καλούμ Ρόμπερτς και κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια για να τον κάνει δικό του. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Νταμπίζας φέρεται να ταξίδεψε χθες το απόγευμα για την Αγγλία, προκειμένου να συζητήσει με τους ανθρώπους της Νιούκαστλ την απόκτηση του 23χρονου εξτρέμ.
Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού συναντήθηκε με τις «καρακάξες» και τους εκπροσώπους του και μίλησαν για το μέλλον του Ρόμπερτς που αρέσει πολύ τόσο στον Νταμπίζα αλλά και στον Δώνη.
Ο Ρόμπερτς δεν υπολογίζεται από τον νέο προπονητή της ομάδας, Στιβ Μπρους, και ο Νταμπίζας ψάχνει τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσει να τον ντύσει στα «πράσινα». Η περίπτωση του είναι δύσκολη αλλά ο Παναθηναϊκός φαίνεται να κάνει την ύστατη προσπάθεια για να τον αποκτήσει.
Ο Ρόμπερτς γεννήθηκε στις 14/4/97 και είναι αριστεροπόδαρος. Αγωνίζεται με την ίδια άνεση τόσο ως δεξί εξτρέμ, όσο και ως αριστερό. Συνολικά, έχει κάνει 62 παιχνίδια σ’ αυτές τις θέσεις (32 και 30, αντίστοιχα).
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.